Átlagosan öltözködő, alig sminkelő, egyszerű lányból lehet csinos, gyakran sminkelő, elegáns csaj?
Nálam folyamatban :) Gyengébb pillanataimban én is elgondolkozok, hogy úristen, mit fog gondolni XY ha először meglát rúzsban/magassarkúban stb.?
De tényleg kit érdekel? :) Én élvezem és a barátom is...a barátaim pedig elismerő szavakkal illetnek...innentől kezdve más nem érdekel! :)
Én ezt a változást a péntek délután - péntek este között szoktam eszközölni. Nekem egyfajta rituális élmény a sminkelés, önkifejezési forma.
Jó dolog a smink, nőiesnek, erősnek érzem magam tőle. Ugyanakkor ez nem egy álarc, soha nem szégyellem, sőt szeretem az arcomat festék nélkül is.
Számomra az elegancia és a nőiesség viselkedés, tartás beli dolog, nem egy kellék függvénye.
Mások esetében azt vallom, hogy mindenkinek jogában áll azt és úgy hordani ahogy neki jól esik. Amíg az illető megabiztosnak és önazonosnak érzi benne magát, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!