Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti milyen színűnek látjátok a...

Ti milyen színűnek látjátok a képen látható ruhát? (Kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Én 3 órával ezelőtt még kék-feketének látom, most már fehér és arany. Ti hogy vagytok vele?:))

2015. márc. 2. 15:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%

Ha a gépe felülről nézem fehér arany ha alulról kék fekete.

de alapvetően kék feketések táborát erősítem :D annak láttam elsőre is

2015. márc. 2. 17:17
 12/29 anonim ***** válasza:
78%

Mi néztük lakótársammal a posztot és azt hittük valami vicc. Hát tök egyértelműen látszik hogy milyen.

Ere mondtam: persze hát mit nem lehet ezen látni, hogy kék fekete??

Erre ő: dehát ez fehér arany. :D

Na itt akadtunk ki. Nem tudom megérteni a fehér aranyosokat ez full kék fekete. :D (üdv: ismét egy nemszínvak)

2015. márc. 2. 18:39
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
én fehér-aranynak látom, de szeretném kék-feketének is látni, csakhogy tudjam, h milyen színben néz ki jobban
2015. márc. 2. 18:52
 14/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, na látod ezt nem tudom hogy lehet megváltoztatni nekem most még jelenleg továbbra is kék fekete, de szeretném fehér aranyba látni újra , remélem holnapra megváltozik :DDD
2015. márc. 2. 19:02
 15/29 anonim ***** válasza:
38%
Az, hogy valójában a ruha milyen, semmit sem számít annak tekintetében, hogy a KÉPEN milyen színek jelennek meg. Vegye mindenki a fáradságot és Paint-ben vegyen színmintát a ruhából és nézze meg az RGB kódját. Ennyi. Nem kék-fekete, hanem inkább arany és fehér (szürke).
2015. márc. 2. 19:30
 16/29 anonim ***** válasza:
23%
Az nem színvak aki ezt fehér-aranynak látja, mivel ezen a képen ez a ruha tényleg az (akkor is ha a valóságban más). Színkódja alapján is kiderül, meg lehet nézni akármelyik képszerkesztőben.
2015. márc. 2. 19:43
 17/29 anonim ***** válasza:
Nekem a képszerkesztőben is kék lett,és barna.
2015. márc. 2. 19:55
 18/29 anonim ***** válasza:
Én arany-kéknek látom :D
2015. márc. 2. 20:09
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

Színmintát vettem a ruháról,és ezt a két legjellemzőbb árnyalatot találtam rajta.

[link]

2015. márc. 2. 20:24
 20/29 anonim ***** válasza:

A monitor színösszeállításán múlik.

Én ha szemből nézem fehér-arany,ha alulról kék-fekete.

2015. márc. 2. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!