Ti milyen színűnek látjátok a képen látható ruhát? (Kép lent)
Figyelt kérdés
Én 3 órával ezelőtt még kék-feketének látom, most már fehér és arany. Ti hogy vagytok vele?:))
2015. márc. 2. 15:39
1/29 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan lehet ezt kéknek és feketének látni... ez fehér és arany.
2/29 anonim válasza:
Szerintem piros és narancssárga.
3/29 A kérdező kommentje:
2015. márc. 2. 15:45
4/29 anonim válasza:
Én kék-feketének látom.(egy nem színvak)
5/29 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom ki, milyennek látja:) Írjátok nyugodtan.
2015. márc. 2. 15:51
6/29 anonim válasza:
Kék-barnának látom. De már olvastam a cikket valamelyik nap, hogy valójában kék-fekete.
7/29 anonim válasza:
Én első ránézésre azt mondtam hogy kék-fekete, aztán olvastam, hogy mekkora "vita" volt ebből :D, megint megnéztem, de akkor is kék-fekete nekem ><.
8/29 anonim válasza:
Kék-fekete.
Én azt nem értem, hogy ugye kicsit "elrontott kép", ezért a háttérben egy csomó rész ki van égve fehérre. Akik fehérnek látják a ruhát, azoknak nem tűnik föl, hogy a fehér háttérhez képest teljesen más???
9/29 A kérdező kommentje:
Én ismételten kék feketének látom :D
2015. márc. 2. 17:06
10/29 anonim válasza:
Én fehér-aranynak látom. Tudom, hogy eredetileg kék-fekete :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!