Nektek tetszik ez a haj? (Odett)
Figyelt kérdés
Már régóta le szeretném vágatni rövidre a hajamat, de lehet, hogy megbánnám, mert most végre jó hosszú lett.
Az első jobban tetszik, a másodiknál az egyik oldalon kicsit fel van nyírni, olyat azért nem vágatnék:
Előre is köszönöm :)
2015. márc. 1. 16:03
11/12 anonim válasza:
ha még nem vágattad le a hajad akkor egy jó tanács hosszú haj után ilyen nagyon hirtelen ennyire rövidre ne vágasd le mert nagyon rossz lesz...én se éreztem jól magam utána, mintha meg csupaszítottak volna xD fokozatosan kell elősazör kicsit kevesebbet aztán többet...privibe küldj képet ha szeretnél
12/12 A kérdező kommentje:
Igen, talán fokozatosan jobb lenne, de én már nagyon szeretnék rövid hajat, meg, ha már egyszer kipróbálom, akkor most vágassam le, mert ennél csak hosszabb lesz és úgy még inkább nem lesz szívem megválni tőle :D
Küldök privit :)
2015. márc. 26. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!