Nektek tetszik ez a haj? (Odett)
Figyelt kérdés
Már régóta le szeretném vágatni rövidre a hajamat, de lehet, hogy megbánnám, mert most végre jó hosszú lett.
Az első jobban tetszik, a másodiknál az egyik oldalon kicsit fel van nyírni, olyat azért nem vágatnék:
Előre is köszönöm :)
2015. márc. 1. 16:03
1/12 A kérdező kommentje:
15/L
2015. márc. 1. 16:05
3/12 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ha nem göndör lenne a hajam, levágatnám ilyenre. :)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
*fel van nyírva
2015. márc. 1. 16:22
5/12 anonim válasza:
A felnyírt fazont rendkívül visszataszítónak tartom, bár a tizenévesek között még elmegy.
6/12 anonim válasza:
a felnyírás pár éve volt divat, nagyon nem áll jól mindenkinek, kb. tökéletes formájú fej kell hozzá, hogy jól nézzen ki. szóval nem gond, ha te nem akarod. :D odettnek mindig nagyon jó a haja, de én azért meggondolnám, ha hosszú a hajad. lehet, hogy 1 hónap múlva már bánnád. : ) odettnek is hosszabb most a haja, szerintem jobban áll neki, de ezzel is szép volt.
7/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, én biztos nem vállalnám be.
8/12 anonim válasza:
Én hosszú haj párti vagyok, de az első mondjuk tetszik, annak ellenére, hogy én nem vágatnám le ilyen rövidre. De ehhez nagyon szép arc kell, szerintem.
9/12 anonim válasza:
Szerintem is szebb a hosszabb haj, de persze az arcformádtol is függ, hogy neked mi áll jól.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Ha nem állna jól, biztos, hogy megbánnám, akkor is alig vártam már, hogy megnőjön a hajam, amikor frufrut vágattam :D Mondjuk Odettnek alapból nagyon szép arca van, de az én arcomhoz nem tudom, hogy illene-e. Esetleg privátban küldök képet, akit érdekel. :)
2015. márc. 2. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!