Csak szerintem ronda Taylor Swift?
Kerestem róla képet. Azért azt nem mondanám, hogy ronda...
Átlagos. Olyan mint akármelyik átlagos csaj.
23/L
hát én lerondázni csak azt szoktam, aki tényleg annyira ronda h rá se lehet nézni, szval ezt azért nem mondanám rá.
de nekem nem tetszik, van benne valami irirtáló :S ahogy a száját tartja, meg a keskeny szeme, olyan sunyi hatást kelt, a szemöldöke pedig baromi természetellenes és undorító. nem tudom, vmi nem stimmel vele:S olyan mintha füldönkívüli lenne. tény h különleges, de nem a szó pozitív ételmében.
mellesleg Taylor Swift mínusz ragyogás = [link]
Hát nem vmi szép de nem is ronda!
A szemöldöke viszont nagyon gázz.....
A szeme azért olyan fura mert hülyén van kisminkelve,itt pl. nem olyan: [link]
Ezen a képen pedig sztem nem ő van,nézzétek mennyivel nagyobb ott az orra: [link]
És nem plasztika mivel itt ugyanolyan neki mint most: [link]
És nem kéne itt fikázni főleg h itt szinte mindenki tök ronda példa erre a sok hogy nézek ki kérdés és aki nem ronda az is erősen átlagos,kevés szép lány van itt.Bőven nem tartozik a ronda arcúak közé inkább különleges arca van nem olyan mint a legtöbb lánynak és ezt nem így értem h ronda hanem úgy hogy szép.
itt mindenki ronda! :D jól megmondtad. amúgy tényleg róka, illetve harapós hód, egér feje van. de nem annyira ronda. de nem is szép, nyugi. haja nélkül meg tényleg simán elmenne mellette mindenki. de a zenéit szeretem :)
igen, most féltékeny vagyok :( álljatok már le. a szépség relatív, mindenkinek más tetszik. és ebbe ne is kössetek bele. ez így volt mindig, így is lesz. ne akarjátok megváltoztatni más véleményét, ne akarjátok, hogy mindenki ugyanúgy vélekedjen mindenről. az már elég gáz lenne, ha mindenki egyö9ntetűen imádna/utálna valamit. unalmas. így kerek a világ, és fogadjátok el, hogy másnak is lehet véleménye - ami nem biztos, hogy egyezik a tiéddel. sőt 100% hogy teljes mértékben nem egyezik.
Nem azt mondtam hogy mindenki ronda de szerintem te is észre vetted a sok hogy nézek ki? kérdést és hát nem néznek ki úgy hogy nagy szájjal mondják hogy milyen ronda mert nem áll 20 felé a foga és nincs ló pofája szóval nem ronda,ő ronda [link]
És elmondom hogy nemrég volt valami ilyen kérdés h melyik tetszik jobban a pasiknak pár híresség közül és elég sokat szavaztak taylorra,fiúk!És persze mindenki nem más a szép de messze van a rondától,és azért itt látszik a kommenteken hogy milyenek az emberek,az a lénye hogy másokat bántsanak,lehúzzanak,eddig egy darab maga mutogató csajra nem mondtam hogy ronda mert valószínű hogy kevés az önbizalma és ilyenkor nem lerontani kell hanem esetleg tanácsot adni neki,persze vannak olyanok akik egós p icsák és azért mutogatják magukat.
20:54 vagyok.
Most látom hogy mennyire le lettek pontozva az emberek,főleg akik azt mondták h szép,pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!