Csak szerintem ronda Taylor Swift?
Szerintem a szépség relatív. Van akinek ez tetszik, van akinek meg amaz. De vegyünk egy példát: Szerintem Jeff Goldblum r*hadt jó pasi, ehhez képest egy csomóan azt mondják fujj már, milyen ronda, de ettől függetlenül nem szólóm le őket, hogy jaj, te csak irigy vagy. Most pl ha én azt mondanám, hogy Anettka úgy néz ki, mint a seggem kifordítva akkor én irigy vagyok, és csúnyább is mint Anettka? Nem feltétlenül.
A kérdés szerzőjét meg nem kell piszkálni, hogy töltsön fel képet, mert nem ezért tette fel ezt a tök egyértelmű és általános kérdést. Neki nem tetszik. ÉS? Ki tudja, lehet, hogy tényleg szebb mint Taylor.. Istenkém hány sokkal szebb csajszi rohangál a világon.
Amúgy ha itt tartunk, nekem az a véleményem, hogy sminkkel és photoshoppal mindenki lehet szép. Taylor se nem csúnya, se nem bálkirálynő, hanem inkább olyan átlag. Szerintem ilyen alapon inkább "mékáp" nélkül kéne nézni a sztárokat, ha már a szépségükről beszélgetünk.
Tudjáátok mit?
betegek vagytok az egéészen.
Kedwes kéérdező szerintem nem néztél tükörbe,mert egy normális ember nem mond olyan egy gyönyörü lányre h ronda.:)
Szerintem te nagyon ronda lehetsz.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!