Csak szerintem ronda Taylor Swift?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 19:52
2/73 anonim válasza:
a szeme szerintem is elég érdekessss...
4/73 anonim válasza:
szerintem nem különleges,sőt smink nélkül akár Rozi is lehet a szomszédlány.
rondának nem mondanám,mert azért egy ronda ember távol áll tőle,de nem sorolnám a "hű de szép lányok" közé
5/73 anonim válasza:
Igen,csak szerintem ronda!
Nem mondom,hogy ő a legszebb,de szerintem szép;)
6/73 anonim válasza:
hát szerintem nem szép, hanem egyenesen gyönyörű az a csaj :) örülnék ha picit is hasonlítanék rá
22L
7/73 anonim válasza:
Szerintem is az. Olyan feje van, mint aki beszart.
8/73 anonim válasza:
szerintem szép. Azért gondolják mások, h nem az, mert nem átlagos az arca, de attól még szép. A haja is olyan gyönyörű, és a hangja is. Meg amúgy nem csak az arc számít, hanem az összkép, kisugárzás. úgyhogy NEM RONDA és kész
9/73 anonim válasza:
Aki azt mondja rá hogy ronda az bizony nézzen magába mert csak irigykedik... fogalmam sincs ki ez a nő, de cseppet sem ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!