Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a kövér gyerekekről?

Mit gondolsz a kövér gyerekekről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 12:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
azt h vagy betegek, vagy a szüleik nagyon elrontottak valamit. és oda kén figyelni a kövér gyerekekre, mert belőlük lesznek azt a képtelen vagyok lefogyni mit tegyek című depressziós tinik. nembeszélve a különböző betegségekről...
2010. febr. 12. 13:05
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom őket,mert a többiek majd állandóan csúfolni meg piszkálni fogják őket.
2010. febr. 12. 13:07
 3/20 anonim válasza:
88%
Nekem a két unokaöcsém ugrik be, ha látok egy kövér gyereket. Őket is állandóan fogyókúrás táborokba cipelték a szüleik, irtó dagik voltak. Most egyik 21, a másik 27 éves... hááát.. majdhogynem kiállnak a bordáik.. Szóval ha nem örökletes a dolog, akkor majd lefogynak. :)
2010. febr. 12. 13:10
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Én csak azt nem értem,hogy ha "örökletes" a dolog(apuanyunagymamanagypapa) dagadt,akkor miért nem lehet fokozottan odafigyelni a gyerekre,hogy legalább ő ne legyen olyan szánalmasan dagadt,mint a szülei.Nyáron a vidámparkban árultam fagyit,és rengetegszer jöttek szülők a kövér gyerekkel fagyiért és "Anyúúúú,én nagy adagot kééérek!!!!!!!!!"-Hát persze,akkor nagy adagot kérünk.Aztá két óra múlva megint...Szívem szerint ki se szolgáltam volna az ilyet.
2010. febr. 12. 13:17
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

Ma már azt mondják, hogy nincs olyan gén, amely miatt örökletes volna az elhízásra való hajlam. Valójában a szülői példa az, ami az elhízás valószínűségét növeli. Innentől kezdve nem leeht elvárni a szülőktől, hogy pont ők figyeljenek oda.

Kellene az oktatás ilyen téren, de nem csak a gyerekek számára, mert hiába tanulja meg, mi az egészséges, ha otthon nassolnak és mikrókaját esznek, aztán reggelente, mivel "nincs időm tízórait készíteni", adnak egy ötszázast büfére.

2010. febr. 12. 13:28
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

Azt, hogy a legnagyobb szemétség a szüleik részéről. Én ez miatt szenvedtem kisebbségi komplexusban kamaszkorom végéig.

Imádom édesanyámékat, de sosem fogom megbocsátani nekik, hogy folyamatosan tömtek az egészségtelen ételekkel.

2010. febr. 12. 13:35
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem gondolok semmit.

annyit mondanák neki ha ismerném hogy kicsit foggyon le

2010. febr. 12. 13:45
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

Én is kövér voltam, a nagymamámmal laktam, ő tömött régen kajákkal de csak otthon. Suliban volt hogy kidobtam a kaját amit csomagolt, mert égő volt elővenni azokat a bazi nagy szelet kenyereket. Otthon meg tányér kajákkal rohangált utánam és könyörgött hogy egyem már meg. Akkor az rossz volt, mert már suliban is fogyni szerettem volna, de hát így nem lehetett.

Később pedig amikor nagyim meghalt, és már senki sem főzött rám, akkor jól megszívtam. Mivel megszoktam, hogy kiszolgálnak, teljesen lusta lettem, és képtelen voltam főzni magamra. Akkor inkább éhen halok, úgy gondoltam. Szóval ennek eredményeképp tökre lefogytam.

Már inkább híznom kéne inkább hogy normálisan nézzek ki, és hogy kicsit több erőm legyen.

Hát nem tudom mit gondoljak a kövér gyerekekről, nem ők tehetnek arról hogy kövérek. Ez csak a szülő kényeztetése, de a gyereken csattan a ostor, mert a gyereket fogják esetleg csúfolni a suliban, ha meglátnak a kezében egy nagyobb szendvicset, akkor jót röhögnek, hogy nézzed már hogy zabál.

Szerintem mindenből legjobb az arany középút, enni is kell, de nem kell tömni a gyereket, abból semmi jó nem sül ki. És igen, kell egy kis önállóságra is tanítani, hogy később ő is főzzön magának kaját, ha már nem lesz ki főzzön rá.

Engem nagyim 14 éves koromig a gáztűzhely közelébe sem engedett, nehogy megégessem magam. Aranyos volt, féltett, de hülyeség túlzásba esni. Emberként kell bánni a gyerekkel, nem úgy mint egy törékeny kis mimózával, hanem szépen megtanítani mindenre, mint egy kis felnőttet.

2010. febr. 12. 14:38
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

1, Genetikailag ilyen az alkata

2, Ha nem zabálná állandóan a chipseket, meg az édességet, és sportolna, akkor nem lenne kövér.

Sajnos az utóbbi több.

2010. febr. 12. 15:20
 10/20 anonim ***** válasza:
24%
Isten bocsássa meg, de rettenetesen irtózom a kövér gyerekektől
2010. febr. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!