11/19 anonim válasza:
szerintem is sok a smink. a pirosító a legzavaróbb. nekem átlagos.
12/19 anonim válasza:
túl mű, így 10/5. smink nélkül, nem tucatnőként több is lehetne
14/19 anonim válasza:
Kicsit megijedtem. Egy jó sminklemosó kendőt végighúznék az arcán.
15/19 anonim válasza:
úristen ez a merev műmosoly. úgy néz ki, mint a horror filmes porcelán babák. : ) mintha nem is élne. amúgy szépnek tűnik, csak ez a kép rossz. a smink id sok, de gondolom ez ilyen parti előtti kép. de ha hétköznapokra is így ki van kenve, az gáz. a haját nagyon irigylem. : )
16/19 anonim válasza:
ÉS azt tudjátok, hogy csak 16 éves?:D
17/19 anonim válasza:
Ne csináld már ez 16 éves? Minimum 21re tippeltem a nővérem aki 21 kb ilyen :o nagyon öregíti ez a több litrnyi festék elég lenne min szemceruza azt is csak szolidan, meg szájfény az ő korában... Majd ha idősebb lesz és picit ráncosabb akkor azt eltakarhatja több festékkel de most meg fiatal nincs rá szüksége...
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
Két kérdésem van.
- Miért akarsz egy elcsúfított műnőnek kinézni?
- Miért a legrosszabb képedet tetted ki?
Vagy te most csak le akarsz járatni valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!