Miert jon azzal az egyik csaj, hogy pacsuli illatom van?
Tobb ezer forintos markasabb parfumjeim vannak, amiket ugymond hiressegek "terveztek"
Magamra fujok egy par fujast, es van egy csaj, aki nem hasznal parfumoket, es akar hanyszor mellettem all, mindig azzal jon, hogy mar megint milyen pacsuli szagod van.
Elég sok büdös parfüm van, főleg ha valakinek érzékenyebb a szaglása, én kb a parfümökből annyit érzek hogy full alkohol az egész. Mivel az a fő összetevője. És én azt érzem, amit utálok.
Én természetes illóolajakat használok parfüm helyett, a barátom is azt, sokkal olcsóbb, tartósabb, jobb illatú.
Mert nem bírja a parfümök szagát. Én sem bírom, egész konkrétan rosszul vagyok tőlük, irritálja az orrom, hasogatni kezd a fejem, felfordul a gyomrom tőlük. És én sem találkoztam még jó illatú parfümmel.
De az is lehet, hogy olyanok a bőröd kipárolgásai, hogy a legdrágább parfüm is furcsa szagúvá válik. A parfümök szaga a viselőjük természetes illatától is függ, hiába márkás és hiába "tervezték" hírességek, ha a bőröddel olyan reakcióba lép, lehet, hogy egész egyszerűen büdös lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!