Melyik parfüm lenne a legjobb?
Visszahúzódó, elvont, harsány dolgokat kerülő, de azért dekoratív huszonéves nőnek milyen parfümöket ajánlanátok? Konkrét márka és típus érdekelne. Tehát ilyen "végzet asszonya" meg "csábítás istennője" jellegű parfümök kizárva.
Tudom, furcsa ilyet neten kérdezni, hiszen parfümöt úgy kell választani, hogy meg kell szagolgatni őket. De ahhoz túl sokat kéne kipróbálni és felére nem is emlékeznék, szóval egy támpontot szeretnék, amin elindulhatok :)
Eddig a Mexx Waterlove tetszett a leginkább, de ezt már nem gyártják, szóval aki ismer ehhez hasonló illatot, az megoszthatná velem :)
Köszönöm
Adhatnál még pár támpontot az ajánláshoz. Pl szereted a gyümölcsös, virágos, púderes, aquás, fás, zöld, vaníliás, édes illatokat? Van-e olyan összetevő amit különösen szeretsz, pl rózsa, vanília, barack, pacsuli, zöld jegyek stb? vagy amit utálsz?
Az én személyes favoritjaim a gyümölcsös-virágos kategóriában tavaszra:
Dior - Miss Dior Edt - üde, lágy, virágos, rózsás, tavaszias, fújás után fél órával gyümölcsössé, picit édessé válik - nőies, friss és elegáns
Salvatore Ferragamo - Signorina Eleganza - tökéletes gyümölcs-virág kombináció, ami nem púderes, hanem enyhén krémessé válik, de végig üde marad - stílusos és nőies
Marc Jacobs - Daisy Eau so Fresh - kívánságlistámon ez a köetkező beszerzés, mert sajnos ez még csak mintában van meg - grapefruit, málna, rózsa, ibolya - ártatlanul, tisztán nőies, vidám, nyárváró illat, hibátlan
de ugye ízlések és pofonok :)
próbáld ki ezt a tesztet. én kitöltöttem, és olyan illatokat dobott ki, amiket szeretek és használok. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!