Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit ronthattam el? Gél lakkozás.

Mit ronthattam el? Gél lakkozás.

Figyelt kérdés
Vettem egy fekete crystal nails-es gél lakkot, a hagyományosat, nem one step-eset. Előkíszítettem a körmöt, tettem alapréteget, majd rá 3x a színt vékonyan, majd rá 0-ás gél lakkot, de amikor fixálni szerettem volna, még a fedőlakkon keresztül is foltokban lejött a szín!3 percig, majd 5 percig is lámpáztam, de nem lett egy köröm sem tökéletes.
2015. febr. 7. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:

képet nem tudsz róla küldeni?

A helyes sorrend így lett volna:

1.szarupárkány felnyomkodása óvatosan,felesleges bőr levágása a körmök körül,ha szükség van rá

2.körmök mattítása,egyenletes felület miatt

3.gombásodásgátló,tapadáselősegítővel lekezelni a körmöket

4.1 réteg nail prep felkenése

5. géllakk 1. rétegben való felkenése

6.UV lámpázás

7. még egy réteg géllakk felkenése(2.réteg)

8. UV lámpa

9.fényzselé és UV megint.

2015. febr. 7. 16:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugyan nem írtam le, de ebben a sorrendben csináltam, elméletileg helyesen, hiszen tanfolyamra is jártam, a szine a fixáláskor jött le. :(
2015. febr. 7. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:

lehet pont kifogtál egy termékhibás géllakot illetve a nail prepes és a fényzselé sem volt megfelelő minőségű :-/

Nálam,ami tartós géllakkozásnál és az ismerőseimé is olyan,az úgy, ha nail prep után egy réteg zselé jön,majd rá egy vastagabb építő zseléréteg, hogy szép formájú legyen a köröm,meglegyen a C ív,utána némi reszelés bufival,vagy géppel és utána 2 réteg géllakk,majd 1 réteg fény.

2015. febr. 7. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor cseréltél csövet a lámpádban?
2015. febr. 7. 18:23
 5/5 A kérdező kommentje:
közben megoldódott a problémám, két rétegben kentem rá a fedő réteget, így szerencsére jó lett :D
2015. febr. 7. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!