Most kezdtem géllakkozni Mit rontok el?
Figyelt kérdés
Diamond nails kezdő szettet rendeltem. Bolyhosítok, primer,2 in 1, lámpa, színes lakk, lámpa, színes lakk, lámpa, 2in1 , fixálás. Ez igy rendben van? Mert az első réteg szines lakk felkenésekor szépen kiviszem a lakkot a szélekig, nem ér a bőrhöz és pár másodperc után mintha összehúzódna a lakk kötés előtt. Olyan mintha már kezdene lenőni, pedig most csinaltam. MIT RONTOK EL?2014. dec. 23. 09:41
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen rossz a minősége, akkor csinálhatod akármilyen szakszerűen, mindig lesz vele valami gond. Esetleg túl sokat kensz fel, az össze tudja húzni, akár ráncosodhat is a teteje. Gel lakkból nagyon keveset kell felvinni, a legjobb, ha teljesen szárazra törlöd az ecsetet az üveg nyakán, még úgy is lesz rajta annyi szín, hogy egy körmöt szépen befedjen. Inkább több rétegben kend fel, de mindig vékonyan.
2/4 anonim válasza:
Csak vékonyan szabad kenni a színt, különben ez történik, ahogyan az első hozzászóló is leirta. Inkább dolgozz több rétegben.
3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg vékony réteget kentem, abban nem hibaztam. Kozmetikus tanulóként vizsgáztam is manikűrből igy Elvileg abban sem volt hiba. Amit találtam az az, hogyha lefixálom a 2in1 réteget akkor nem kúszik össze az anyag, bár ez nem tudom mit tesz a tartósságával. Erről mi a véleményetek?
2014. dec. 29. 09:52
4/4 anonim válasza:
Ugyan ezt rendeltem meg, és nekem egyszerűen nem köt meg se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!