A francia lakkozas nem oreges egy kicsit? Bennetek nem kelt komolyabb, konzervativabb hatast?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 14:55
1/7 anonim válasza:
Természetes és szép, miért lenne ez öreges?
2/7 A kérdező kommentje:
Mert tulsagosan kifinomult. A fiatalokra meg inkabb a bohosag, jatekossag jellemzo, nem a termeszetesseg.
2014. ápr. 23. 15:07
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem öreges.Ez az ami soha nem megy ki a divatból.Mingíg minden alkalmon helyt áll és szerintem a fiúknak is jobban tetszik mint a "bohókás"...De kinek mi jön be
4/7 anonim válasza:
Szerintem is konzervatív de némely alkalmaknál ez kell,vagyis inkább ez illik, mint valami szivecske vagy pöttyök vagy hasonlók. Ha szerinted túl komoly akkor dobd fel valamivel pl: kövek. Vagy már van az a divat is hogy francia lakkozás de más színekkel nem csak a sima rózsaszín és fehér, hanem akár a piros és arany kombináció is nagyon jól mutat. :)
5/7 anonim válasza:
Nem öreges, főleg, ha színes a fr vég.
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem tetszik ez a visszafogott stílus, vagyis az eredeti francia lakkozás, csak kíváncsi voltam a véleményekre, hátha a többség szerint túl semmilyen, túl kényes hatású.
A színes francia nem igazán tetszik, csiricsáré. Meg a díszített se. Egy kövecske még elmegy.
2014. ápr. 24. 01:30
7/7 anonim válasza:
Akozott, hogy valami visszafogott, vagy oreges, hatalmas kulonbseg van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!