Szőke vagy vörös haj a szebb?
Én vörös vagyok de nemszeretem én vagyok az egyetlen vörös az osztályban majdnem az egész suliban..
Most 13 vagyok de majd 17-18 évesen beszeretném festeni szőkére, de mindenki azt mondja, hogy ne tegyem mert a vörös szebb szerintetek mi legyen?
Nekem is vörös hajam van (eredeti), hozzá zöld szemem.
A te korodban engem is csúfoltak a hajszínem miatt, szinte mindig én voltam az egyetlen ezzel a hajszínnel.
Sokat nyavalyogtam, miért nem vagyok inkább szőke vagy fekete.
Úgy gondoltam és úgy láttam, a szőkékért vannak oda.
Azt terveztem befestem bármi másra.
Mire eljutottam odáig befessem (szüleim nem engedték, mindenki azt mondta ne fessem be), addigra magától kifakult.
Az egyik unokatesómnak is vörös, de neki sötétebb lett idősebb korára, ő festi hogy visszaszerezze az eredetit.
Én természetes módszerekkel (nem festékkel) igyekszem az eredetit visszahozni, majdnem olyan mint kiskoromban.
Én megszerettem a vöröset. Dicsérnek nők és férfiak a hajam miatt.
Rájöttem, festett szőke bárki lehet, fekete is, előbbi tucat.
A vörös ritka és egyedibb, nem mindenkinek áll jól, és tudni kell viselni.
Van aki szerint a szőke is jól állna nekem, én már nem akarok más milyen hajszínt, dögösebb vagyok így.
Ahogy jól érzed magad, de gondold át. A szőkítés roncsolja egyik legjobban a hajat. Nem egy nőismerősöm megbánta, állításuk szerint a fele kihullott és már a hajuk közepén törik.
Egyikük szerint a tövénél amikor lenő már nem az eredeti világosbarna hanem szürkés-barna, keres egy jó fodrászt aki visszafestené az eredetire.
Vagy elsőnek próbáld a melírt, az talán nem roncsol annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!