Szőke vagy vörös haj a szebb?
Figyelt kérdés
Én vörös vagyok de nemszeretem én vagyok az egyetlen vörös az osztályban majdnem az egész suliban..
Most 13 vagyok de majd 17-18 évesen beszeretném festeni szőkére, de mindenki azt mondja, hogy ne tegyem mert a vörös szebb szerintetek mi legyen?
2015. febr. 7. 11:15
1/12 anonim válasza:
Egyik se szebb. Van akinek ez illik, van akinek az.
Ez viszont pont az a két szín, amiből a természetes a legszebb, szóval szőkére ne.
2/12 anonim válasza:
Szerintem- de ez csak az én véleményem: Nagyon sok ember szeretne természetes vörös hajat, de szőke azért több van természetesből meg festettből is. A vöröst hagyd meg szerintem. De ha még nem szeretnéd befestetni úgyse a hajad, ne dilemmázz ezen!
3/12 anonim válasza:
Én is be akartam festetni annyi idősen, először barnára, később feketére, de már nem akarom. Szerintem te is meggondolod magad addigra.
4/12 anonim válasza:
Szerintem hagyd meg a hajszíned... Ha te vagy az egyetlenegy vörös, ez is különlegessé tesz téged. Ki tudja, hányan irigyelnek a különleges hajszíned miatt!
5/12 anonim válasza:
Örülj hogy nem tucat hajszíned van. A vörös különleges és szép. Ha szőkíted attól csak kiszárad a hajad és csúnya lesz idővel.
6/12 anonim válasza:
A vörös szép, szerintem ne fesd be. Bár attól is függ, hogy milyen a szemszíned, kékhez nem illik a vörös, de a barnához igen, zölddel pedig a legszebb! :) (saját vélemény)
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor átgondolom:))
2015. febr. 14. 00:59
9/12 anonim válasza:
Én szőke vagyok, imádom is! Végülis enyém elég jó állapotban van. Vöröset most én is akarok, csak még átgondolom,mert nem mindenkinek áll jól.
10/12 Polly10 válasza:
Szőke! :)
A vörös hajbol nekem csak a pirosas tetszik, nem a narancssárgás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!