Szerintetek melyik lány szebb?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék hogy a 3 lány közül melyik szebb..mert az egyikre kicsit hasonlítok. NA meg hogy álltalánosságban kinek melyik tetszik jobban. A korotokat és a nemeteket is irjátok le légyszi:) köszi
2013. nov. 22. 23:10
1/50 anonim válasza:
nekem az első tetszik a legjobban, de mindegyik helyes.
20f
2/50 anonim válasza:
Mindegyik szép, barna és a vörös között nem tudok választani. :) Elárulod azért melyikre hasonlítasz? :)
3/50 A kérdező kommentje:
Igen majd ha kicsit több válasz lesz:)
Köszi az eddigieket.
2013. nov. 22. 23:16
5/50 anonim válasza:
Nekem a második tetszik a leginkább, kifejezetten bájos leány. De a másik kettő is helyes :)
37N
6/50 anonim válasza:
A harmadik lány, de a második is szép, csak a harmadik kicsit feltűnőbb. Az első csesznye, tehén feje van.
23N
7/50 anonim válasza:
2 és 3. A harmadik különösebben nem szép, de látok benne valami pluszt:) Így őt választanám.
8/50 A kérdező kommentje:
kösszi:)
akkor eddig a 2. és 3. holtversenyben àllnak az elsőnek egy szavazata van:)
2013. nov. 23. 00:45
9/50 anonim válasza:
Második, de az első is szép, bár ez elég fura kép róla. A harmadik viszont az én ízlésemnek csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!