11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,én is gondoltam hogy hosszabbra hagyom. :)
2010. febr. 10. 00:09
12/20 anonim válasza:
A hajad tényleg jobb lenne kicsit hosszabban, de amúgy tök aranyos vagy.
13/20 anonim válasza:
sztem is nagyon helyes csajszi vagy.
dekoratív az arcod.
a hajaddal meg kezdj valamit, mert nagyon öregít
14/20 anonim válasza:
Szerintem az is elég, ha nem lövöd be ennyire a hajad, vagy szárítsd kifelé vagy valami. Tényleg azt hittem, hogy egy csinos 30as vagy... :S Ne öregítsd magad, csak legyél laza, mert alapvetően egy szimpi csaj vagy.
15/20 A kérdező kommentje:
Mit is mondhatnék?Köszönöm még egyszer a tippeket,nem tudtam,hogy ennyire öregitene,eddig senki nem mondta és én sem látom igy.De ez van,nem mindenkinek ugyanaz a véleménye,ahogy mondják izlések és pofonok.:)
2010. febr. 10. 20:16
16/20 anonim válasza:
sztemis növeszd meg a hajad, a sminkelést pedig ne vidd ennyire túlzásba. sztem sokkal szebb lennél natúrabb sminkkel.
17/20 anonim válasza:
jézusom én is azt hittem hogy kb 30éves vagy oO
19/20 anonim válasza:
Most is és amikor a kérdést először kiírtad is azt gondolom: miattad nem gépelem be a 8millió karakter hosszú jelszavamat, hogy belépjek az iwiwre. :D
Képfeltöltés.hu is van már a világon...
20/20 anonim válasza:
kár h mindegyik fotón csak a jobb oldalad látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!