Nagy vagy kis mellet választanátok?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy a férfiak a kis mellet jobban kedvelik. Máshol, hogy a nagyokat. Na már most engem nagy keblekkel áldott meg a sors és eléggé elkeserít, hogy mindenhol csak kis mellekre készítenek ruhákat stb. Persze az is játszik a dologban, hogy általában a dundibb nőknek van nagy melle na de ha ez épp nincs játékban akkor mi van? Nagymellű nőtársaim, titeket ez mennyire zavar, valamint férfiak melyiket választjátok inkább?2015. febr. 1. 11:28
11/18 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodam, mert olyan sokhelyről hallani az ellenkezőjét.
ÉS akinek asszonyos a nagy mell őt is megértem :) köszönöm a válaszokat
2015. febr. 1. 11:56
12/18 anonim válasza:
Ne fél nagyon szép az akkora mell, nagy élvezetet tud nyújtani :D
13/18 anonim válasza:
örülj neki hogy akkora cicid van:)
az enyém 80C-s de elfogadnám a tiédet is:)
a kis cici nagyon sok önbizalom hiányt tud adni meg rossz érzést szóval örülj annak hogy a tiéd nem kicsi:)
14/18 anonim válasza:
nekem kis, és közepes mellű barátnőm volt, de a nagyobbal sincs gond, viszont ha olyan nagy, hogy már lóg - az nekem nem anynira jön be
15/18 anonim válasza:
75D-re kerestél rá, de amit linkeltél az kb 80F-es... Ha ekkora melleid lennének vékony alkathoz az legalább G de inkább H kosár lenne.
16/18 anonim válasza:
Én tökéletesen elégedett vagyok a méretemmel, valahol az A-B határon mozog. A legtöbb felső jó rám mellben, nem lógnak, nem zavarnak sportolás közben, és teljesen arányos a testemmel. Nem cserélném le őket, a húgomnak C-s van, eleget szenved vele (pl. melltartó vásárlás, fürdőruhát találni).
17/18 A kérdező kommentje:
olyat küldtem amilyen kb nem fogom lefotozni a sajátomat nem volt hasonlo :)
2015. febr. 2. 20:00
18/18 anonim válasza:
Nekem elég nagy a mellem, 75/D (amilyen valójában, nem amit a kérdező linkelt); de a gyakori meggyőzött róla, hogy egy evolúciós zsákutca vagyok, sokkal szívesebben lennék ki mellű (lehetőleg A kosár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!