Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy vagy kis mellet választan...

Nagy vagy kis mellet választanátok?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy a férfiak a kis mellet jobban kedvelik. Máshol, hogy a nagyokat. Na már most engem nagy keblekkel áldott meg a sors és eléggé elkeserít, hogy mindenhol csak kis mellekre készítenek ruhákat stb. Persze az is játszik a dologban, hogy általában a dundibb nőknek van nagy melle na de ha ez épp nincs játékban akkor mi van? Nagymellű nőtársaim, titeket ez mennyire zavar, valamint férfiak melyiket választjátok inkább?
2015. febr. 1. 11:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

[link]

ekkora mell a tökéletes szerintem. :)

2015. febr. 1. 11:36
 2/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2015. febr. 1. 11:38
 3/18 anonim ***** válasza:

Én a kicsit választom. De egyébként mindenkinek más tetszik, valakinek a kicsi, valakinek a nagy, valakinek mindegy.

Ruhákban meg sok olyan van, ami kifejezetten nagyobb melleken mutat igazán jól. Szóval az is vegyes, hogy a kis vagy nagy mellűeknek egyszerűbb-e öltözködni.

2015. febr. 1. 11:39
 4/18 anonim ***** válasza:
neked mekkora van kérdező? tudnál linkelni egy hasonlót ? :)
2015. febr. 1. 11:41
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
Azért hangos a net attól, hogy a kis melleket szeretik, mert nem akarják elkeseríteni a kismellű lányokat. A valóság az, hogy ha választani kell kicsi és nagy között, akkor a nagy győz mindig. Egyszerűen nincs olyan fiú haverom, barátom, ismerősöm, aki ne nézne meg egy nagy mellű csajt/nőt. Viszont az abszolút igazság pedig az, hogy nem a mellétől lesz egy lány szép vagy ronda. Elsősorban nekem az arc és az alkat számít a külső jegyek közül.
2015. febr. 1. 11:44
 6/18 A kérdező kommentje:

[link]

kb ekkora csak kevésbé vagyok husis

2015. febr. 1. 11:48
 7/18 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 1. 11:48
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

nagy mell! C és D méret főként..

a kis mell gondolok itt A vagy B méretre semmire nem jó.. nem nőies nem vonzó a ruhák sem csinosak egyszerűen kiábrándító ha megyek a strandon és nagyobb a mellizmom mint egyes nők melle.. és az ismerőseim is a nagy mellett szavaznak, csak ezen az oldalon vannak oda ennyire a kis mellért, de a valóságban vagy beérik vele (ha nincs jobb jó azis) vagy csak egyszerűen elfogadják és lejjebb adják az igényüket.

2015. febr. 1. 11:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem a kicsi/közepes nagyon szexi. A nagy nekem olyan "asszonyos".
2015. febr. 1. 11:52
 10/18 anonim ***** válasza:

egy kis mellel nem lehet mellszexelni..

és nem nézed meg az utcán push up sem segit sokat azon..

2015. febr. 1. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!