Ha választhatnátok torpe nyuszi mellet mit választanátok és miért?
Nekem kisfiú nyuszim van. :) Lányt azért nem akartam választani, mert barátnőmnek az volt, és mikor ivarérett lett, be se lehetett nyúlni hozzá a ketrecbe, hisztizett, simogatni alig lehetett. (persze ivartalanítással minden elvan intézve)
Ami nekem van, ő egy tünemény. Ő most kezd ivaros lenni, max kicsit büdösebb a pisije és jelölget.
Szerintem mindegy milyen nyuszit választasz, a lényeg, hogy nagyon szeresd, és úgy fogadd el ahogy van. :)
Nekem bak nyuszim van, teljesen mindegy, hogy mit választasz, mert az ivarosodás egy bújós szeretetgombócból is csinálhat idegbeteg agresszív vadállatot. Nálunk ez volt, ivartalaníttattam, most megint normális. A viselhedésük pedig nem a nemüktől függ, hanem a jellemüktől. Az én nyuszim pl nem szeret kézben lenni, de ha olyan kedve van, akkor odabújik mellém. Anyumnak szintén bak nyuszija van, ő egész nap kézben lenne, a ketrecet nem szereti, és órákig lehet dögönyözni. Egyébként testvérek.
A szomszéd nyuszi ivaros bak, ő teljesen nyugos, néha szexel a labdáival, de semmi negatív dolgot nem okozott, hogy ivaros maradt.
koszonom a válaszokat!!!
Segített hogy ne vegyek lányt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!