21/34 A kérdező kommentje:
Köszi..
Hát igen,sajnos eléggé fehér vagyok,de ezen nem tudok változtatni:)
Hátulról nincs sajna...csak oldalról,az is elég szar minőségü,elmosódott
2010. febr. 9. 13:03
22/34 anonim válasza:
Elmosódott, nem látszik. Jobb nincs?
23/34 A kérdező kommentje:
sajna nincs jobb...
2010. febr. 9. 13:12
24/34 anonim válasza:
látszik ígyis a lényeg, aki jobb képet kér, az valszeg pasi, és valszeg a képeden akar élvezkedni.
nemvagy gáz, alapjábavéve jó alakod van, csak dolgozni kéne picit rajta. derekat csinálni, és kicsit feszesíteni.
nameg vmi barnaság sem ártana.
25/34 anonim válasza:
Tök átlag! Se szép, se csúnya......
26/34 anonim válasza:
átlagos és mivel mégg fogsz fejlődni, nőieseedni ez még fog változni ( viszont az ami a lábadon van az a papucs vagy szandi az borzalmas!)
22/L
27/34 anonim válasza:
Szerintem tök jó:) Van melled, vékony vagy:) Nem a legtökéletesebb homokóraalak, de az kevés embernek adatik meg. Szerintem az átlagosnál jobb:)
28/34 anonim válasza:
Nincs semmi bajod! A privat velemenyem, az hogy ne ilyen alsonemut, furdoruhat hordjal. Ez karcsubb testalkathoz illik, ami nem azt jelenti, hogy te nem talalhatsz olyat, ami neked jobban all. 36F
29/34 anonim válasza:
csinálj több képet magadról , s tedd fel , s majd mi értékelünk , 1 - 10ig :D De hátulról is csinálj képet :)
30/34 anonim válasza:
Szerintem jó alakod van nagyon.. megnézném azoknak a testét akik lefikázzák..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!