12/34 anonim válasza:
Nincs semmi baja. Ha kissé gyerekes is az alakja, az csak a kora miatt van, de egyébként a combja és a melle teljesen rendben van. Még pár év, és tényleg formás lesz.
13/34 anonim válasza:
modell alkat,nagyon szep! nekem is hasonlo az alakom,de izmosabb commbal,es kisebb formas mellel,kidolgozottabb karrall,de azt mondom,gyonyoru lany vagy! 22/L
15/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Hát azért a modell alkattól messze van...91-70-95 a méreteim..de azér köszönöm:)
16 leszek márciusban
2010. febr. 9. 12:49
16/34 anonim válasza:
Szerintem olyan dugnám - rúgnám típusú testalkatod van :D De az elsőt jobban :D
17/34 anonim válasza:
Küldj már egy képet hátulról is!
18/34 anonim válasza:
nincsen derekad, ez a legnagyobb probléma.
meg az h kicsit plöttyedt vagy, de gondolom ez a fiatalságodnak köszönhető, sztem n16nál nemvagytöbb.
ja és túl fehér vagy,
19/34 anonim válasza:
szép:)
a combodon formálhatsz még kicsit
20/34 anonim válasza:
nem rossz:) én is így nézek ki,csak nekem még nagyobb cicim van:)de azért még van mit dolgoznod pont mint nekem(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!