180 centis vagyok 15 éves lányként. Ez normális?
Figyelt kérdés
Szóval azthiszem velem nem stimmelnek dolgok. 180 centi magas vagyok 15 évesen ráadásul lány. Na ezzel nem is lenne gond ha nem lennének 75 D-s melleim. Nem vagyok kövér nem azért nagyok viszont engem ez zavar. Az arcom olyan mint egy felnőtté és mindenki 20 évesnek néz. Vagy annál is többnek. volt hogy azthitték a nevelőaám a FÉRJEM!!! Na itt elég segitsetek mi történik velem?? :O bocsánat a rossz kategóriáért :)2015. jan. 28. 17:22
1/7 anonim válasza:
Vannak nagyobb lányok is az osztályomban és ők is 15 évesek :)
2/7 A kérdező kommentje:
Na de én kinézek vagy husznak :(
2015. jan. 28. 17:30
3/7 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, így nézel ki. Engem meg 25 éves felnőtt nő létemre sokszor néznek csak 15nek. Ez sem jobb. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Deee sokkal :D hát örök fiatal vagy
2015. jan. 28. 17:36
5/7 anonim válasza:
Nyugi semmi gond sokkan néznek ki öregebnek a koruknál vagy éppen .agasabak az átlagnál ne érdekeljen semmi és senki az a vélemény ami negativ ne is törödj vele a lényeg h èrezd magad jól és ahogy vagy ! Boldog lègy mindig :* Hisz mindenki gyönyõrü a maga modján <3
6/7 anonim válasza:
modelügynőkséget keress fel lehet sikerrel jársz
nagy cicik, vékony alak, magasság, fiatal kor = 5*
7/7 A kérdező kommentje:
JAj de aranyosak vagytok :D köszönöm egyből jobb lett a kedvem
2015. jan. 28. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!