Normális, hogy fiatal lányként csak a 30-as férfiakra bukom?
Volt már viszonyom korombeli fiúval, de igazából a szexen kívül semmi jó nem volt benne, teljesen üres volt.
Akármelyik korombeli fiúval beszélgetek, mind untatnak, nem tartom őket vonzónak, max. testileg.
Az idősebbek viszont értelmesek, műveltek, megértőek, viccesek... Persze sosem volt tényleges viszonyom idősebb férfival, velük nem is tudom, hogy állok, mert kedvelnek, de persze nem szerelmesek. Azt mondanám, barátok vagyunk, ha van barátság 10-20 év korkülönbséggel. Az is nagyon imponál, hogy jót lehet velük beszélgetni, törődnek is velem, és az ő életük, problémáik sokkal közelebb állnak az általam normálisként elfogadotthoz (nem rinyálnak azért, mert el kell otthon mosogatniuk, például), és hogy képesek megnyílni.
Nem jönnék össze idősebb emberrel, mert valószínű, hogy én húznám a rövidebbet, a korombeliekkel viszont jól elvagyunk, de nem érdekelnek! :(
Egyszerűen nem értem, a lányok mit esznek a huszonegy-két éveseken.
Normális? Mit tehetnék, hogy tudjak vonzódni a hozzámillő fiúkhoz (mert ők vonzónak találnak, és esküszöm szeretném valamelyikőjüknek viszonozni az érzelmeit, de nem megy!)
18/L
Nézd, eddig a rossz emberekkel talákoztál a korosztályodból. Biztos h vannak olyan srácok akikkel mélyen el tudsz beszélgetni a dolgokról, csak éppen még nem találtad meg. Pl van egy ismerőm aki itt egy év után találta meg azt a valakit, akivel most nagyon boldog, és jól kijönnek.
És visszatérve.. igen, az ilyen rinyáláson én is kiakadok néha.. Úristen mik vannak :D LE kellett vinni a szemetet! xD Hallatlan! Felháborító! Jó presze, én is éreztem így, amikor monjuk épp valami fontosat csináltam, ez tény.
Amúgy gondolom a többi lány is csak azt eszi rajtuk amit te, a tetét... aztán lehet hogy csak úgy vannak ketten, mint a gombák egymás mellett, azt kész, de ez nekem nem elég, én többet akarok egy lánytól mint pusztán együtt élést. Hogy tudjam hogy elbeszélhetek vele, hogy bízhatok benne, hogy nincsenek tabuk, hogy bármit meg tudunk beszélni, még azt is, ami esetleg egyikünknek ne mtetszik.
Első: érdekes, mikor ezen filóztam akkor mindig arra jutottam, hogy biztos éretlenebb vagyok, mint a többiek, ezért rajongok ennyire :D
Második: a válaszod második felét akár én is írhattam volna, ha a "lány" szó helyén "fiú" állna. :) Akkor jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel, de a legfiatalabb, akivel jól kijöttem, 29 volt (én meg akkor 16)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!