Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem fogyókúrát...

Tudnátok nekem fogyókúrát mondani amivel kb 2 -3 hónap alatt 9-10 kg-ot fogynek?

Figyelt kérdés
A combjaim itrózatosan nagyok és a hasam sem túl kicsi.. Kérlek értelmes válaszokat írjatok.

2015. jan. 26. 16:48
 1/10 anonim válasza:

sajnálom de ilyen szerintem nincs...10kg leadásához ez kevés idő. ha valamivel fogynál is igy az biztos hogy nem jó módszer és hamar visszahíznál.

Én a futást ajánlom ha van időd rá, ha nincs akkor esetleg otthon torna stb.

de ehhez minimum fél év kell ha rendesen intenziven csinálod

2015. jan. 26. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Fogyni elsősorban dietaval lehet plusz mozgas.

Egyebkent a normalis heti fogyasi ütem ZSÍRBÓL fél/1 kiló tehat a 10 kilot siman leadhatod 3 hónap alatt.

De ezt persze csak ha normalisan csinalod nem pedig idióta női fogyikúrakkal. Illetve a fogyokura szót felejtsd el mert a fogyassal se all le a dolog,utans meg a visszahizasra kell figyelni.

Keress rá googleban hogy "szálkásító etrend". Sok feherje kell,keves szenhidrat,sok folyadek,zsirbevitel es megtervezett etrend.

Olvasgass a builder.hu oldalon vagy a Sarga Kapszula című netes kiskönyvet.

Tisztaban kell lenned az elmelettel is különben szarul fogod csinalni es nrm lesz eredmeny.

2015. jan. 26. 17:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszönöm szepen
2015. jan. 26. 20:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Aki tud írjon még...
2015. jan. 26. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Sárga kapszula kötelező olvasmány! Elsősorban elhatározás kell, nem "gyorsmegoldás". Fogyókúrával semmire sem mész. Étrend változtatás kell - legegyszerűbb kezdésnek ha elhagyod a finomított lisztet és a cukrot, mellette pedig iszol napi 3 liter vizet... Könnyűnek hangzik de nem az :) Emellett pedig heti 3 mozgás a minimum. Aerob és súlyzós edzést javasolnék, de ha "könnyebb" megoldásra vágysz akkor menj csak futni, az is megteszi. DE formás nem attól leszel.
2015. jan. 26. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrend. :D Azt csak azok szokták csinálni, akiken már van egy olyan tisztességes izommennyiség, hogy elkezdenek szálkásítani, vagyis a testzsír százalékukat lecsökkentik, hogy az izmok minél szebben látszódjanak. Ne egy túlsúlyosnak ajánld már...
2015. jan. 28. 18:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Hülyesegeket írsz utolso.
2015. jan. 28. 19:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Najó azértv túlsúlyos nem vagyok.... Vanrajtam felesleg de azért nem annyi.

Kulonben endszeresen sportolok szóval lehet hogy ki próbálom ezt a diétát...

Amúgy azt hallottam hogy a szervezet eere a diétara egy idő után hízással is reagál,mert a szervezet el kezd raktározni...

2015. jan. 28. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Kerdező nem veletlenul irtam a Sarha Kapszulat.

Olvasd el mert tévhitekben elsz.

Dietanal pl MIT raktarozna a szervezet...

2015. jan. 28. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 3 hónap alatt 10 kg-ot fogytam, heti 80 dekát. Elhagytam a cukrot, fehér lisztet, bicikliztem melóba és vissza. Gond nélkül lementem 107-ről 97-re.
2015. jan. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!