Tudnátok nekem fogyókúrát mondani amivel kb 2 -3 hónap alatt 9-10 kg-ot fogynek?
sajnálom de ilyen szerintem nincs...10kg leadásához ez kevés idő. ha valamivel fogynál is igy az biztos hogy nem jó módszer és hamar visszahíznál.
Én a futást ajánlom ha van időd rá, ha nincs akkor esetleg otthon torna stb.
de ehhez minimum fél év kell ha rendesen intenziven csinálod
Fogyni elsősorban dietaval lehet plusz mozgas.
Egyebkent a normalis heti fogyasi ütem ZSÍRBÓL fél/1 kiló tehat a 10 kilot siman leadhatod 3 hónap alatt.
De ezt persze csak ha normalisan csinalod nem pedig idióta női fogyikúrakkal. Illetve a fogyokura szót felejtsd el mert a fogyassal se all le a dolog,utans meg a visszahizasra kell figyelni.
Keress rá googleban hogy "szálkásító etrend". Sok feherje kell,keves szenhidrat,sok folyadek,zsirbevitel es megtervezett etrend.
Olvasgass a builder.hu oldalon vagy a Sarga Kapszula című netes kiskönyvet.
Tisztaban kell lenned az elmelettel is különben szarul fogod csinalni es nrm lesz eredmeny.
Najó azértv túlsúlyos nem vagyok.... Vanrajtam felesleg de azért nem annyi.
Kulonben endszeresen sportolok szóval lehet hogy ki próbálom ezt a diétát...
Amúgy azt hallottam hogy a szervezet eere a diétara egy idő után hízással is reagál,mert a szervezet el kezd raktározni...
Kerdező nem veletlenul irtam a Sarha Kapszulat.
Olvasd el mert tévhitekben elsz.
Dietanal pl MIT raktarozna a szervezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!