Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Széraztöredezett hajra jellene...

Katalin0716 kérdése:

Széraztöredezett hajra jellene valami jó haj pakplás amit othon is el tudok késziteni jah és mit tuttok mondani nekem a csonárral mosom hajam mennyi ideig kelll mosni vele 1 hónap vagy csak elég 10 nap is?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Na akkor próbáljuk meg még egyszer:

Száraz, töredezett hajra kellene valami jó hajpakolás, amit otthon is el tudok készíteni. Egyébként tudtok nekem mondani valamit a csonárral (tippem sincs mi ez, pedig eléggé jártas vagyok a hajápolási dolgokban) kapcsolatban? Mennyi ideig mossam vele a hajam, egy hónapig vagy esetleg elég 10 napig is?

Na, most hogy értelmeztük a kérdést, megpróbálok válaszolni rá.

A törött részeket le kell vágatni, ezt nyilván Te is tudod. Sajnos jelenleg nincs semmilyen csodaszer, ami összeragasztja a hajszálakat. Szárazság ellen viszont nagyon tudom ajánlani az olajos pakolásokat. Kókuszolajat tudsz venni már 1400 ft körül, ez a Barco márkájú kókuszolaj, annak is a kilós változata. Ez szűrt olaj, tehát nem a legjobb minőségű, de nekem bevált. Ha van otthon olíva olajad, azzal is kenegetheted a hajad végét, mondjuk egy fél órával hajmosás előtt.

Sokaknak bevált ez a Kallos Latte pakolás, én őt annyira nem ismerem, azaz hogy próbáltam, de nekem úgy nem jött be.

Az Alverdének van egy hajvaja, ezt mosás előtt pakolásként és azután hajápolóként is használhatod, ez nekem nagyon bevált, nagyon tudom ajánlani.

Plusz kis tanács: bármilyen balzsamod is van, érdemes 1-2 percig rajtahagyni a hajon (függetlenül, hogy írják e a használati utasításban vagy sem), illetőleg az alapos öblítést inkább balzsamozás előtt végezd, a balzsamot épp csak nagyjából mosd ki. Én is így teszek egy ideje is nagyon bevált módszer.

Néhány link:

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 21. 11:32
 2/4 anonim válasza:
Én ricinus olajat kenek a végére, nagyon szop*s munka, de megvan az eredménye. Nekem nagyon mondták, hogy nem használ, még szerencse, hogy nem hallgattam rájuk :) Hajvégápolónak nagyon jó, de viszont az igaz, hogy ha hajnövesztőként kened a hajtövekre, akkor hullani fog a hajad, nekem tincsekbe hullott :S azóta is próbálom helyreállítani bánfi hajszesszel...
2013. ápr. 21. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A csonár=csalán :D valószínűleg szabolcsi lehet a kérdező, ott így hívják...
2013. ápr. 21. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocsánat nem tudtam :D mi itt Baranyában simán csak csalánnak hívjuk :)

Na ha viszont csalán, akkor érdemes csinálni belőle egy főzetet, sima mezei teát és azzal leöblíteni a hajad. Nem tudom mi célod van vele, de konkrétan ez akkor ér valamit, ha rendszeresen használod. 10 nap alatt nem tesz csodát a hajjal, bár nem tudom tényleg, hogy mi célod vele. Állítólag fényesebbé teszi a hajat, ezt én sosem tapasztaltam, de pl sok kis babahajam lett tőle, rendszeres használat után.

1. válaszoló voltam.

2013. ápr. 21. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!