Van itt olyan, akinek tetszik a raszta haj?
Olvasgattam itt régebbi kérdéseket a raszta hajról, és a döntő többség undorítónak, büdösnek találja. Nem értem, miért, de tiszteletben tartom mindenki véleményét, ettől függetlenül nekem raszta hajam van (illetve nem az egész hajam, de több, mint a fele). Vannak itt olyanok, akiknek tetszik a raszta haj? Akinek nem tetszik, az megindokolná, hogy miért nem?
Megköszönném, ha a válasz végén kort és nemet is írnátok:)
17/L
Szia, nekem is tetszik, ha ápolt. Ám sajnos én sok igénytelennel találkoztam.:( Suliba sok raszta van, egyik srácnak például hátul a kontya teljesen összerasztásodott(mármint a tincsek) és ez eléggé ápolatlan hatást kelt.
Persze van, akinek szép.
18L
Nekem is tetszik ha szép igényes és rendesen van vele foglalkozva :)
21/L
Nekem ilyen elvont,beképzelt "szerelmes vagyok magamba" típusú lányok jutnak róla eszembe,eddig mindig ilyennek láttam őket.Férfiaknál sokkal kevésbé jött ez le.Mondanám,hogy ellenszenvet vált ki belőlem(az említett lányok miatt)de ez így nem igaz,legalábbis nem ez alapján szeretném látni a dolgot,mert ez valószínűleg csak előítélet nálam.Igazából hidegen hagy,talán ez a jó szó rá.
33/f
Nekem nagyon bejönnek a raszta emberek:D Mármint szerintem van néhány fiú akihez nagyon illik és lány is van akinek jól áll,nekem sajnos nem nézne ki túl jól de nem ítélem el azokat akiknek van,teljesen normálisan rendben lehet tartani,semmivel nem undorítóbb mint egy korpás-zsíros haj ha ápolt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!