Egyetemisták hogy szoktatok öltözködni? Milyen stílusban?
Én a jó öreg farmer+póló+pulcsi kombót használom, de kb. mindenféle stílusban megfordulnak nálunk az emberek. Egyetemen már nem szokták őket kinézni. Persze az sem mindegy, hogy jogira, orvosira, vagy bölcsészettudományra jársz, esetleg valami mérnökszakra.
Jogin és orvosin jobban kicsípik magukat az emberek és nem annyira elfogadott a nagyon stílusos öltözködés, a másik kettőn viszont szinte teljesen mindegy hogy miben jössz, nem néznek ki.
Én metálban tolom.
Egyetemen már senkit nem érdekel, hogy nézel ki, szóbeli vizsgára illik elegánsabban bemenni de tavaly onnan sem vágtak ki kék acélbetétesben, észre sem vette a tanár.
nekem attól függ, hogy mennyire sikerül időben felkelnem
ha sikerül, akkor szeretek csinosabban, ízlésesebben
ha késésben vagyok, akkor csak farmer belelépek egy bakancsba meg egy pulcsi
és valóban igaz, hogy egyetemen már nincsenek azok a gimis ujjal mutogatások, de azért egy dologra mindig figyelni szoktam, hogy vizsgán visszafogott legyek.
pl a legelső szóbelimre egyszer elindultam fekete rövidebb szoknyában+ing betűrve, aztán fél úton visszafordultam és átöltöztem, mert kicsit féltem, hogy az idősebb hölgy tanár soknak találja majd és rossz ponttal indulok nála :d férfi tanárnál meg főleg nem húzok semmi ilyet, de ezt lehet csak én látom így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!