Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyetemisták hogy szoktatok...

Egyetemisták hogy szoktatok öltözködni? Milyen stílusban?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 11:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha mentek órákra, ing? vagy lehet sportosan is?
2015. jan. 25. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
A stílusom szerint szoktam, ahogy mások is... én goth vagyok.
2015. jan. 25. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a jó öreg farmer+póló+pulcsi kombót használom, de kb. mindenféle stílusban megfordulnak nálunk az emberek. Egyetemen már nem szokták őket kinézni. Persze az sem mindegy, hogy jogira, orvosira, vagy bölcsészettudományra jársz, esetleg valami mérnökszakra.

Jogin és orvosin jobban kicsípik magukat az emberek és nem annyira elfogadott a nagyon stílusos öltözködés, a másik kettőn viszont szinte teljesen mindegy hogy miben jössz, nem néznek ki.

2015. jan. 25. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Én metálban tolom.

Egyetemen már senkit nem érdekel, hogy nézel ki, szóbeli vizsgára illik elegánsabban bemenni de tavaly onnan sem vágtak ki kék acélbetétesben, észre sem vette a tanár.

2015. jan. 26. 03:31
 5/5 anonim válasza:

nekem attól függ, hogy mennyire sikerül időben felkelnem

ha sikerül, akkor szeretek csinosabban, ízlésesebben

ha késésben vagyok, akkor csak farmer belelépek egy bakancsba meg egy pulcsi

és valóban igaz, hogy egyetemen már nincsenek azok a gimis ujjal mutogatások, de azért egy dologra mindig figyelni szoktam, hogy vizsgán visszafogott legyek.

pl a legelső szóbelimre egyszer elindultam fekete rövidebb szoknyában+ing betűrve, aztán fél úton visszafordultam és átöltöztem, mert kicsit féltem, hogy az idősebb hölgy tanár soknak találja majd és rossz ponttal indulok nála :d férfi tanárnál meg főleg nem húzok semmi ilyet, de ezt lehet csak én látom így

2015. febr. 15. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!