Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csináltattam műkörmöt, csatolt...

Csináltattam műkörmöt, csatoltam képet a formájáról, ezt lehet tölteni?

Figyelt kérdés

Kb ilyen mandula csak rövidebb. [link]

Azt szeretném kérdezni, hogy ezt lehet tölteni?

Ha viszont hosszabbat szeretnék, akkor leszedi és újraépíti?

2015. jan. 24. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szabályosan nő a körmöd, akkor lehet tölteni, de néhány havonta érdemes újat építtetni. Ha hosszabb körmöt szeretnél, szintén.
2015. jan. 24. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, lehet tölteni. Ha más formájú műkörmöt akarsz, akkor újra kell építenie.
2015. jan. 26. 12:36
 3/4 KörmösMagenta ***** válasza:

Lehet tölteni, de nem a végtelenségig. Sok vendég azt hiszi, hogy ha egyszer felépítik, akkor utána mindig töltést lehet kérni. Sajnos, ha alánő a natúr köröm, akkor azt le kell szedni és újra kell építeni. Én 2x töltök, aztán leszedek mindent és újat építek. Így szabályos.

Ha hagyod, hogy teljesen alánőjön a körmöd, akkor rossz esetben fellevegősödhet, algásodhat, gombásodhat is.

2015. febr. 6. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
A 3-as hsz-re reagálnék, én is körmös vagyok. Amennyiben a forma indokolja, a műkörömépítést, akkor valóban nem jó, ha hosszúra hagyjuk a természetes körmöt, eleve csúnya, mivel látszik a lenövés a köröm hátulját nézve, sablonozni sem lehet szépen, de én sokszor, főleg egy szalon mandula formánál a már megnőtt körmöt erősítem meg rugalmas zselével és nem építek, ezt is műkörömnek hívjuk, de mégis más, természetesebb hatása van, mint az épített körömnek. Ezt a megoldást csak tölteni kell a későbbiekben.
2015. febr. 6. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!