Ma csináltattam köldök pierxinget. Már ma meg kéne mozgatnom egy kicsit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 16:46
1/5 anonim válasza:
A köldök-piercinget nem igazán kéne mozgatni. Csinálsz tengeri jódozatlan sós vizes oldatot és abban áztatod 5 percig napi 2-3x. Ezt úgy, hogy az oldatot beleöntöd egy kis pohárba és ráborítod a köldöködre a poharat, hogy vákuum képződjön, és ne folyjon ki a víz.
Ha mindenképp mozgatod, akk naponta max 1x, azt is függőlegesen, tehát le-fel.
Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan:)
Én a saját köldökömet szúrtam. nagyon szépen gyógyult ezzel az eljárással, aztán amikor abbahagytam a kezelést, be is gyulladt. Aztán újra kezeltem egy hétig, és azóta semmi baja. Lassan fél éves:)
Ha kérdésed van, vagy bármiben segíthetek ezzel kapcsolatban, írj
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert a piercer mondta hogy mozgassam néha :) Meg amúgy olvastam hogy ránőhet a bőr. Ez igaz?:)
2014. júl. 22. 18:32
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és az is jó ha betadine-os fültisztítóval kenegetem? :)
2014. júl. 22. 18:33
4/5 anonim válasza:
én is betadinnal kenegettem,párszor begyulladt de azért mostanra már jó(fél éves).szerintem ma már mozgathatod,minden nap egy picit ,de ne az legyen hogy össze vissza rángatod mert ismerek olyat aki állandóan basztatta és cibálta és kiszakadt neki-.-szóval azért csak óvatosan
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. júl. 23. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!