Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kb fél éve csináltattam...

Kb fél éve csináltattam köldök piercinget és még most is gennyezik néha. Menjek vele orvoshoz, vagy elég ha kenegetem tetránnal?

Figyelt kérdés

2014. dec. 3. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj, fél év után ez nem normális. Ugye nem lövetted?
2014. dec. 3. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az elsővel...de azért kenegesd is...amúgy nem kaptál bele vagy ilyesmi? (Mondjuk az enyémet majdnem kitépték, és utána se gennyezett)

Vagy nem vagy érzékeny az ékszerre?

2014. dec. 3. 13:33
 3/5 anonim válasza:
Nekem is elég sokáig gennyezett néha. Én direkt stúdióba szurattam, a legjobb helyek egyikén. Ami nekem levitte, az a körömvirág volt, de ha elmész orvoshoz, legalább megnyugszol. Fél évig nekem nem volt ilyen. 3-4 hónapig fakadt néha ki
2014. dec. 4. 07:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem lövettem, szúrták és eddig semmilyen ékszerre nem voltam érzékeny, nem tudom, hogy erre az lennék e.
2014. dec. 4. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így jártam. Semmi másra nem voltam soha érzékeny, csak erre valamiért. De inkább kivettem, sajnos egy kis heg azóta is látszik a helyén.
2015. jan. 9. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!