Te elégedett vagy a külsőddel? Min változtatnál, hogy tetszél magadnak?
- fogaimat akarom fehérítetni
- a számba is töltetnék egy kis anyagot, olyat akarok 24h mint amikor reggel felkelek és tükörben láttok: duzzatt ajkakat
- a homlokom kicsi,de erre nincs módszer
- a mellembe nyomatnék egy kis anyagot
ha lehetne átírnám a születési dátumom hogy évem 2-3 évvel fiatalabb legyek:)
Ennyi :)
24/L
- lefogynék egy 5-10 kilót (ezen dolgozom)
- szép bababőrt szeretnék mindenhol (ezen is dolgozom, de elég nehéz feladat)
- fogaim lehetnének fehérebbek (ez sajna már így marad, hacsak nem lesz nagyon sok pénzem)
- hajam lehetne hosszabb (növesztgetem)
- meg a fejformámon változtatnék kicsit, de lehet az amúgyis változik, ha lefogyok
Vannak dolgok amiken nem tud az ember változtatni sajnos :(, én pont azokat szeretném persze varázsütésre eltüntetni...
-striák, lógó bőr
-hülye bőrtípus, rozácea
-az évek
Az alkatommal elégedett vagyok :), az arcommal meg hol igen hol nem.
Orr-,szemhéj-,mellműtét,
fehérebb fogak, ezek a megvalósíthatóak (nem a pénztárcámnak) :D
De ha úgy tényleg bármit változtathatnék akkor +magasabb szeretnék lenni, hosszú lábakat és kék szemet szeretnék, meg nem ennyire fehér bőrt. Ja meg hogy ne kelljen szőrteleníteni, ahogyan anyukámnak és nővéremnek sem kell, csak én vagyok ilyen torz a családban.. :P
7-es!Használj minden fürdés után babaolajat!Jobb,mint bármelyik testápoló.
-szeretnék dús,hullámos hajkoronát
-hibátlan fogsor (folyamatban van)
-néha nagyobb cici (sportolok és hason alszom,szóval tök kényelmes 85/B ,de néha jó lenne C-s cici)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!