Nem tudok magamnak megfelelni és csúnyának érzem magamat. Hogyan változtassak ezen?
Önbizalom.
Ha a szüleid engedik festesd át a hajadat olyanra amilyen tetszik.
Cseréld le esetleg a ruhatárad
Fontos hogy csak olyat hordj ami tetszik is
Önbizalmat neki!
Én is 15 vagyok, ugyanebben a cipőben. Ezerszer megállapítottam már, hogy ronda vagyok (profilból kb. magamra se bírok nézni:"D), de igazából már nem érdekel. Nem tudom, miért, de elmondom, hogy én mit tettem.:) Mindenkinek van olyan oldala, amiből jól néz ki. ~Mindenkinek.~ Általában az a profilképünk.:D
Próbálj ki sminkeket, keresd meg azt, amelyik jól áll, és tetszik is. Ami kiemeli azt a részed, ami tetszik. A szemed, a szád, vagy csinálj valamit a hajaddal. A festés jó ötlet, akár egy kis színt is tehetsz bele, én is azért nyaggatom most a szüleim.:3
Az is segít, ha megtalálod a stílusodat. Vegyél olyan ruhákat, amik az egyéni ízlésedet tükrözik és amikben jól érzed magad. Akkor is, ha ezek a ruhák feltűnőek.:)
Egy szobaátalakítás is jól jöhet. Vagy nézz sok ismert filmet, hogy képben legyél.
Így hirtelen ennyi jutott az eszembe. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!