Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy változtassak a kulsőmön?

Hogy változtassak a kulsőmön?

Figyelt kérdés
Olyan torteneteket szeretnék kapni ,ami erőt adna.Olyan torténetket olvasni ,ami arról szól ,hogy ujult meg az emebet .Hogy egy csúnya emberből pár év mulva szép lesz. Esetleg tippek ahoz ,hogy az emberek ne nézzenek annyira csúnyácskának magam.
2014. dec. 1. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Rut kiskacsa, a mese, olvasd el.
2014. dec. 1. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy annakiss1997 nevű felhasználó, aki kiírt ide még egy kérdést is, mert azt hitte magáról, hogy csúnya, pedig nem az.
2014. dec. 2. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Én iszonyat rondából lettem jó csaj, szóval én úgy gondolom semmi nem lehetetlen. Nem tudom veled mi a gond, de biztos hogy lehet rajtad is alakítani, fogyni, sportolni, előnyös frizurát vágatni, festeni, sminkelni, szemüveget kontaktlencsére cserélni, ruházatot nőiesebbre venni, stb. Nekem ilyesmik kellettek a változáshoz. Ja meg persze hogy a bőrgyógyász helyrehozza a bőrömet.
2014. dec. 2. 11:32
 4/4 anonim válasza:
KALAPÁCS:3
2014. dec. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!