Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pontoznátok 10-es skálán,...

Pontoznátok 10-es skálán, ill. szerintetek min változtassak?

Figyelt kérdés

[link]

[link] ---> Itt a nagyobbik :D

Tudom, hogy le kellene adnom egy pár kilót. Valami más, amin változtatnom kellene?

2014. aug. 21. 11:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ugyan már, semmit.
2014. aug. 21. 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:

tök jó a pöttyös ruhád, hol vetted? :D

amúgy hajadat picit ápold jobban, kissé száraznak tűnik. minden más ok. 8/10

2014. aug. 21. 11:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de tényleg tudni szeretném, hogy mi rossz, min kellene igazítani.
2014. aug. 21. 11:46
 4/13 A kérdező kommentje:
A pöttyös ruha H&M-es :)
2014. aug. 21. 11:48
 5/13 anonim válasza:
A képből (az első nem elérhető) nem sok minden látszik. De szép vagy! Tényleg. Szép a szemed (ezt kiemelném :D). Viszont az is látszik, és a kérdésből is ez következik, hogy kissé bizonytalan vagy. Ezt kell inkább leküzdeni, mert ha valaki harmonikus, és magabiztos, az már egy vonzó kisugárzást eredményez. Ha meg komolyan érdekel, hogy férfi szemmel milyen a tested, akkor tölts föl többet mutató képeket. Ha nem akarod, hogy az arcoddal társítsák, akkor tegyél fel egy külön kérdést. De azért egy linket küldhetsz, és mondok véleményt. Vagy ha nagyon szégyellős vagy, akkor nekem is elküldheted a képet/képeket.
2014. aug. 21. 11:58
 6/13 anonim válasza:
Ja, és 17/F voltam... :)
2014. aug. 21. 11:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Szia! A testemmel igazából meg vagyok elégedve, tudom, hogy vannak problémás részek, elfogadtam. Most főleg az arcról/hajról szerettem volna kérdezni.

Köszi a segítséget! :)

2014. aug. 21. 12:35
 8/13 anonim ***** válasza:

A koli farkasa.. na jó meghaltam.. :"D köszönöm h felvidítottál :)

egyébként tetszik a stílusod, meg szép vagy és a szemedet emeld ki mert tényleg szép :)

17/L

2014. aug. 21. 12:54
 9/13 pinkpancser ***** válasza:

A leadandó kilókat Te érzed, a kép alapján én nem látom, hogy nagyon kéne. A sminketek viszont tetszik :)

És amin változtatni kéne? Az az első kép elérhetősége :)

2014. aug. 21. 13:02
 10/13 pinkpancser ***** válasza:

Na, közben rájöttem, hogy ott van több kép is... és azokon sem látom a plusz kilókat! A testeddel pedig nem csak Te, de én is elégedett vagyok ;)

De az alap kérdésre visszatérve, amit láttam, arra megadom a 9-et :)

2014. aug. 21. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!