Milyen táskában vigyem tesire a cuccom?
Figyelt kérdés
Most mi a divat 15-16 éves lányok (inkább sportosabb stílus) körében?2010. febr. 7. 21:22
1/9 anonim válasza:
Ne viccelj, tesitáskában is a divatosat keresed?:)
Én ilyen fajtájúban viszem a cuccaimat:
Csak nekem Nike.
Ebbe fér csak bele minden cuccom (melegítőt mindent viszek magammal + délutáni edzések miatt pólóból, zokniból kell plusz 1). Kényelmes, minden belefér, ebben nem divatozok:)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi ez egy kicsit nagy lenne.
Amúgy meg nem a nagyondivatmániás csaj vok de már 4 éve 1 tornazsákom van ami kezd szétesni és érdekel h másnak mi tetszik.
2010. febr. 7. 21:31
3/9 anonim válasza:
én furán érezném magam ha két táskát hordanék magammal, szóval mindig egy ruhabolt szatyrában viszem, és akkor az nem olyan fura h egy táska meg egy szatyor szerintem. De vannak ezek az alaptádkák, hogy csak egy sima lapos téglalap anyag és van két füle, az is jó, azok olcsók és sokféle van belőlük
4/9 anonim válasza:
Én szatyorban viszem, bár én nem vagyok trendi.
5/9 anonim válasza:
Én mindig próbáltam nagyobb iskolatáskát választani amibe belefért a tesi is. Hetente 2x volt torna órám és nem akartam csak ezért külön táskát hordani, a szatyor pedig... hát.. mondjuk van olyan ami elég szép látványt nyújt.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Nekem régen a klasszikus tornazsák volt, de amikor jártam úszni, akkor egy kisebb sporttáskában vittem.
8/9 anonim válasza:
Én ilyen tornazsákot választottam, mert elférek benne, nem kell sok cucc, egy nadrág, tornacipő, felső, úszószemüveg fürdőruha, kisebb törölköző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!