Kutyámat tömegközlekedéssel kutya táskában, vagy szájkosárral+pórázzal vigyem?
Eddig a kutya-táskára szavaztam, most inkább a szájkosár a nyerő nálam.
És szájkosarak közül a hagyományos műanyag a jobb, vagy a textil szájkosár?
Gondolom kiskutyáról van szó. Én is póráz+szájkosár párti vagyok. Mivel meleg is van, fülledt a levegő a buszon stb. Meg ha nem nagy a táv akkor minek betuszkolni a tatyóba? Meg ha alapból nem harapós akkor a szájkosár az csak egy alibi, mert kötelező.
Amúgy nekünk textil szájkosarunk van. [link]
Ez kevésbé teszi morcossá a kutyust :)
Attól függ milyen fajta-.-"
egy bernáthegyire nem tehetsz kutyatáskát.
szerintem szájkosár póráz
Szerintem ha nem harap, akkor elég a póráz, nekem nála keményebb kinézetű kutyánál se szoktak beszólni, mert nincs szájkosár, de szokott lenni nálam, ha mégis szólnának, ráteszem. Vannak akik haltit tesznek a kutyára, mert azt a hozzánemértők (kalauz, bkv ellenőr) simán szájkosárnak nézik.
Szerintem egy uszkárral bőven elég, ha van a kezedben egy szájkosár, és ha indokolt ráteszed.
De ha kicsit is harapós a kutyád, akkor természetesen inkább tedd rá, nekem a textil szimpatikusabb, mert tud lihegni, inni, még jutalomfalatot is tudsz neki adni, csak éppen harapni nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!