Mibe vigyem a tesicuccomat?
Eddig egy ilyesmibe vittem, ami elég gáz, mert ilyet a kisiskolások hordanak, én pedig 10-edikes leszek.
De igazából nem is nagyon tetszenekezek a tornazsákok...
Hát ez tényleg elég gáz... semmiképp se ilyenbe. :)
Vagy tuszkold be a tankönyvek közé, én is így csinálom, a megfelelő elrendezés a kulcsa. :D És én mellesleg a cipőt bent hagyom a szekrényben, és csak a pólót meg időnként a gatyát cserélgetem. Ha meg kell a cipő, akkor meg azon a napon viszem haza, amikor kevés cuccunk van. Jól beosztom, és így nem kell külön táska.
DE ha neked kell külön táska, mert sehogy sem tudod megoldani, akkor valami válltáskát. Valami vászontáskát. Valami egyszerűbb, ilyen sima téglalap alakút (ilyen régi, az a fehéren piros h&m -es szatyor volt olyan fazonú).
Jajj ez nagyon cuki micimacis, de azért ebbe tényleg ne hord. Bemész a kínaiba és veszel egy szürke tornazsákos kis szolid díszítéssel. Ezt a hátizsákra tudod felvenni.
vagy
Lehet kapni oldaltáskákat olyanokat mint amilyen sulitáskák is vannak, és abba belerakni az még külön szép is ha hátizsákod van és nem oldaltáskád.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!