Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vajon nem artok neki meg...

Vajon nem artok neki meg jobban, ha nem vagatom le? (Hozzaerto valaszat varom! )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kicsi korom ota "ram kenyszeritettek" a betegesen rovid hajat a szuleim. Ennek az lett a kovetkezmenye, hogy amint elkoltoztem megnovesztettem. Derekig ero volt. Aztan fokozatosan vagtam belole, most kb a mellem aljaig er az also resze a felso a mellem tetejeig.

A gond az, hogy betegseg miatt nagyon sok kihullott. Az kezd visszanoni, nagyon sok er kb a fulemig. Aztan nem is ertem, hogy miert most, de rengeteg hajam er a vallamig, vagy picit fole, de betegesen sok. Hugom szerint mar-mar fele annyi lett a hajam (marmint ami eredetileg hosszu, nem az ujak), es ha nem frissen mosott, akkor folyton elkeseredem, hogy uristen, most ezek mind letortek, vagy hogy lehet, hogy ennyire nem tunt fel idokozben, hogy megritkult a hajam? (Betegsegtol fuggetlen,mert az uj hajszalak rovidek, azok ernek kb a fulemig, azok feltuntek.) Amugy nem festetem, nem sutom, nem hasznalok ra semmit, csak "minden mentes" sampont. Most elkezdtem multivitamint is szedni.

Az, hogy folyton vagattam belole keveset, nem sokat hasznal(meg is bantam), mert valoszinuleg azert is, mert a hosszusaguk ossze-vissza van. A gond csak az, hogy szerintem az se sokat hasznalna, ha levagatnam hatkozepig, mert rengeteg er fulig vagy epp tarkoig, az meg hatalmas valtozas lenne es nem is all jol a rovid haj. Illetve nagyon nehezen valok meg tole. Raadasul eloszor novesztettem ilyen hosszura, sokan irjak, hogy utana nehezebben no, meg mar 25 is elmultam. Meg par evig elvezhetem, hogy nem kell hajfestek, de mar vagy 1-2 oszhajszalom, szoval sokaig nem. Utana meg lehet amugyis vagatni kellene belole, de mire ujra megnone ennyire, habar gyorsan no a hajam min 3 ev, ha nagyon rovidre vagatom.

Kikertem fodraszok velemenyet is, az egyik azt mondta o osszetenne a kezet, ha ennyi haja lenne es ilyen minosegu, mint nekem. Most eleg ritkas, bar suru hajam volt, szoval mondhatni lattam mar ritkabbat is. A masik meg azt mondta, hogy egeszsegesebb lenne levagatni.

A kerdes nem torne meg tovabb? Nem szeretnem levagatni,de nagyon sok szetnyilt veget latok,azt csinaltam, hogy csak a veget olloval levagtam,de igy ossze-vissza vannak, szoval volt par szal, amit kb fulnel vagtam,volt amit lejjebb, mert ugye rengeteg az uj hajszal. Vagy letortek? Fogalmam sincs mar, tenyleg nem ertem miert igy hirtelen tunt ez fel. Azon is gondolkodtam, hogy lehet most "cserelodik" a hajkoronam? Marmint van ilyen? Fogalmam nincs,de nagyon felek,valaki adjon valami tanacsoat, mert tenyleg nem tudom.:S Tudom,h ogy az lenne a legegyszerubb,ha levagatnam,masfelol meg elkap a sirogorcs mar attol is,hogy levagattam derekigerobol a mellem aljaig.

2015. jan. 21. 08:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!