Hol lehet venni kis mellű lányoknak toppot ill. melltartót? (többi lent) ----> lányok válaszát várom
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és eddig h&m-es toppokat hordtam amiknek a mérete még most is jó(14y) csak az a baj hogy ha a fekete színű toppot felveszem egy fehér felsővel az átlátszik, úgyhogy nem tudom hordani, mert (gondolom)vékony az anyag és így átlátszik. de a melltartók még túl nagyok (felnőtt méret) és a többi osztálytársam pedig melltartót hordanak így nem tőlük sem tudok megfelelő választ kapni, és az lenne a fő kérdés hogy hol lehet kapni egy kicsit vastagabb anyagú toppot ,(nem melltartót) köszönöm:)2014. nov. 23. 16:27
1/4 anonim válasza:
Az "A" kosaras melltartók is nagyok? Szerintem vehetnél "A" kosarasakat, amiben van szivacs, elvileg nem kéne nagynak lennie. Hová valósi vagy? Itt Békéscsabán, ahol én lakom, van bizonyos "stop shop", ahol van Müller, Deichmann, Takko, stb, és ott van KIK is, ott vannak ilyen gyerek melltartók, ilyen bevásárlóközpont van Pesten is, Hódmezővásárhelyen is, nézd meg az ilyen helyeken:)
2/4 A kérdező kommentje:
budapesti vagyok, de így is sokat segítettél a válaszoddal, köszönöm :* :)
2014. nov. 23. 16:47
3/4 anonim válasza:
Kínaiban lehet venni kis méretű melltartókat, és topokat is kapsz.
4/4 anonim válasza:
Egyébként kínaiban lehet ilyen szivacsos "melltartót" is kapni...egész kicsiben is...olyan, mint a top, csak melltartó formájú...én 12 évesen olyat hordtam mindig, mert kevésbé ütött át a felsőn...
De egyébként kisméretű melltartót is lehet kapni szinte minden kínaiban, meg topot is (én is ott szoktam venni, sajnos rám is túl nagy a "felnőtt méretek" nagy része - pedig én jó pár éve nagykorú vagyok, de már beletörődtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!