Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor a nagy püspökfalat...

Most akkor a nagy püspökfalat vonzó, vagy sem? Urak (/nőket preferálók) válaszát várom elsősorban!

Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
az, de csak ha azért nagy mert kövér az illető akkor nem annyira.
2014. okt. 19. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha el van hízva az nem vonzó..
2014. okt. 19. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól mondod, vagy vonzó, vagy nem :) Egyébként a történeti korok hajnalától évezredeken át a telt nő volt a szépségideál, ez nem múlik el nyomtalanul. A girhes lány mánia ehhez képest szinte csak az utolsó percekben jött :)
2014. okt. 19. 19:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Na, ezekről kérek például egy véleményt:

[link]

[link]

[link]

ne feledjétek, hogy csak POPÓT nézünk, vonatkoztassunk el a hölgyektől:)

2014. okt. 19. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem. A pici, feszes, kerek fenekeket szeretem.
2014. okt. 19. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:

1,kövér

2,kamu

3,juhú

2014. okt. 20. 02:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Az aránytalanul nagy fenék nem tetszik. Ha az illető testéhez mérten arányos, de kerek és formás, az a jó.
2014. okt. 20. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem vonzó a nagy,csak legyen valami alakja.A harmadik az elég bejövős.Nem kell,hogy feltétlen ilyen legyen,de közelítse meg valamennyire.Hiába nagy,ha elhanyagolt,zsíros.Meg persze az arányosság sem utolsó szempont.
2014. okt. 20. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:
A belinkelt három nő teljesen más alkat és más kategória, remélem azt a Kérdező is érzi...
2014. nov. 3. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Már maga az elnevezés is taszít, fúj... A vastag combokat (akkor azokat "csülöknek" is nevezhetnénk ilyen alapon...) alapvetően nem szeretem. :)

Mindazonáltal a testarányok nagyon sokat számítanak. Egy kissé telt, de arányos nő nagyon vonzó tud lenni.

2014. nov. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!