Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hölgyekhez szól a kérdésem!...

Hölgyekhez szól a kérdésem! Mik azok az általános dolgok amit megfigyeltek egy féri megjelenésén? (ruha, haj cipő) elsősorban külsőségek

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Jó pont, ha tudja használni a keresőt.

10000 ilyen kérdés van az oldalon.

2014. máj. 21. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyjából, amit elsoroltál..

A ruhából elég sok mindent le tudok szűrni. Egyrészt, ne legyen szakadt öltözék, illetve az is feltűnik, ha mondjuk nagyon gyűrött valamelyik ruhadarab.

A márkát sose nézem, meg igazából ránézésre sem tudnám megállapítani, hogy épp melyik boltban vásárolt, szóval ez abszolút nem számít, a lényeg, hogy azért jól öltözött legyen.

Én imádom pl. az inget, vagy galléros pólót. Az edzőcipő soha nem tűnik fel, azt nem szoktam nézni, de ha ki van csípve az illető (ing, vászon nadrág, netán komplett öltöny), akkor ott a cipőt is meg szoktam nézni, mert kíváncsi vagyok.

A rövid hajjal nem nagyon lehet mellélőni, de ha már valamivel hosszabb, akkor lehetőleg ne legyen zsíros, annál sokkal jobban meglátszik.

A copfba köthető hosszú haj pedig egyáltalán nem az esetem.

Nagyjából ennyit szoktam megnézni így elsőre.

2014. máj. 21. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyébként ezek szerintem alap dolgok.

Én is odafigyelek arra, hogy vasalt ruhákban járjak, ne legyen kiszakadva. Ne legyen koszos vagy foltos (pörkölt, meg tudom is én..).

A hajamat is rendben tartom, rosszul is érzem magam, ha már egy kicsit is összeálltnak érzem.

Tehát semmi extra.

Az pedig, hogy én épp milyen öltözködési stílust szeretek, az teljesen egyéni.

Nem kell több tízezres ruhadarab.

A párom nagyon jól tud vásárolni, mindig megtalálja a jó helyeket, így az ingeket, pólókat, szép nadrágokat nem horroráron veszi.

A cipő az egyetlen, amire sokat költ, neki ez a heppje.

2014. máj. 21. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Úgy egyben az öltözködési stílusát. A márka nem érdekel, nem is értek hozzá, de azért öltözködjön jól.

Megnézem nyilván az arcát is, meg a haját. Nekem kifejezetten a hosszabb hajú pasik tetszenek. Plusz nekem fontos még a keze, azt mindig megnézem:D

2014. máj. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!