1/9 anonim válasza:
Mindketten csinik, de kár, hogy nincs rajtuk izom. Ha muszáj mondani valakit, akkor a fehér ruhás :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem a fehér fürdőruhásnak tónusosabb a teste, de a masiknak sem kell panaszkodnia
3/9 anonim válasza:
fehér!!:)
ha lenne egy kis izom a karján,tökéletes lenne!!:)
4/9 anonim válasza:
Jó lenne látni az arcokat is, mert ha lófejük van akkor egyik sem jönne be. Gondolom személyiségi okokból vágtad le. Amúgy elég egyformák, nekem a fehér ruhás kicsit véznának tűnik, de mintha jobb cickói lennének.
5/9 anonim válasza:
Nekem fej nélkül olyanok, mint két próbababa. Szerintem nem nagyon van különbség.
6/9 anonim válasza:
A feher jobban nez ki, mert hosszabbak a labai es fiztebbnek tunik, de igazabol szerintem mindkettonek jo alakja van.
7/9 anonim válasza:
Rózsaszín szebb, mert hosszabb a felsőteste.
8/9 anonim válasza:
Mindketten nagyon vékonyak, de a fehér egy picit izmosabbnak tűnik, a rózsaszín gebésebbnek. Inkább a fehér.
9/9 anonim válasza:
mindkettő csinos, büszkék lehetnek, hogy ilyen testük van, sztem a feher ruhasnak szebbek a mellei, de a rózsaszin ruhasnak hosszabb a felső teste, úgy hogy mindkettőben van olyan, ami jobb mint a másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!