Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a szebb...

Szerintetek melyik a szebb nő? Melyiknek jön be jobban az orra?

Figyelt kérdés

Az első kérdésem az lenne, hogy melyik tetszik nektek jobban?

1. Alona Tal

[link]

vagy

2. Isla Fisher

[link]

A második kérdésem az lenne, hogyha az orrukról kérdeznék, akkor nektek melyik tetszik jobban?

1. Alona Tal

Pont jó képet nem kapok róla oldalnézetből, de ezen látszik, hogy az orra kicsit ferde:

[link]

2. Isla Fisher

Tökéletes oldalképet róla se találok, de ezen látszik kicsit:

[link]

Na, szerintetek itt a ferde vagy a visszahúzódó orr a szebb?

2015. jan. 1. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
-ez olyan szöszis kérdés,a pasik nem az orrod formája miatt akarnak-vagy nem akarnak veled szóbaelegyedni ...
2015. jan. 1. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Bizony, ez egy ún. hülye kérdés. Nem egy alkatrész dönti el a nőszemély minőségét :)
2015. jan. 1. 08:54
 3/6 anonim válasza:
az a baj, hogy ezt a kérdést nem úgy kell feltennni, hogy melyik a szebb, mert ezek más karakterek, az orrukkal együtt. A felső inkább egy érzelmes művészibb karakter, az alsó meg egy gyámoltalan kislány, aki szerintem kicsit nem is ál össze. Nekem a fölső karakter jobban bejön, és én a kicsit nagyobb orrot is szeretem, pont azért, mert az érzékenyésget és a kifinomultásgot társítom a nagyobb orrhoz. A fölső képen lévő lányak a szeme is sokkal szebb. Férfi létemre egyébként nekem olyan orrom van, mint az alsó képen.
2015. jan. 1. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Marilyn Monroe orra a legszebb
2015. jan. 1. 09:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam kinek-ki tetszik a legjobban. Majd az orrukat vizsgálván is melyik a szebb számotokra. :)

Nekem is hasonló orrom van mint Alona Tal-nak, csak kicsit hosszabb és görbébb. S eléggé szégyenlem néha.

2015. jan. 1. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
az elsőé nekem jobban tetszik, szeretem a karakteres orrú embereket. :)
2015. jan. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!