Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki szerint melyik a szebb?

Ki szerint melyik a szebb?

Figyelt kérdés

A: Vékony lány, szép combokkal és fenékkel, A kosaras mellekkel, és rövid (Fül fölé érő) szőkésbarna hajjal. A bordáiból 1-2 látszik, de szép a keze és az arca. Általában kislánynak nézik, de ha kicsípi magát, pl alkalomra, akkor csak kicsit nézik fiatalabbnak a koránál. Sportol minden nap (egy kicsit izmosabb, de ez főleg a lábán látszik) Nem sminkel.

B:Teltebb lány, nagy, D-E kosaras mellekkel. A mellei ruhában extraszépek, és formásak. Hosszú mell alá érő csillogó gesztenyebarna haja van, és idősebbnek tűnik a koránál. Nem sportol. Az átlagnál nagyobb combjai és feneke van. Sminkel.

Mindketten szép arcúak.

2014. dec. 31. 20:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
így honnan tudnánk melyik a szebb?
2014. dec. 31. 21:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Úgy, h leírtam hogy néznek ki. :)
2014. dec. 31. 21:19
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező.

Téged sem az eszedért szeretnek ezt most igazoltad is. Nyilván az már nem jutott el az agyadig (van olyan neked??) hogy

1. A szépség relatív

2. A szépet mindig a szemünkkel érzékeljük,.

Ha nem látjuk akkor hiába írod le, hogy kinek mekkora csöcse van vagy mekkora valaga nem fogjuk tudni eldönteni, hogy szép vagy sem..

2014. dec. 31. 21:41
 4/14 anonim válasza:
56%
Mi az hogy a vékony lány nem sminkel? Pont hogy ők többet sminkelnek, mint a teltebbek. Legalábbis én így látom a középiskolában. Amúgy inkább a B.
2014. dec. 31. 21:45
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
A másodikat választanám, az első előbb növessze meg a haját.
2014. dec. 31. 21:46
 6/14 A kérdező kommentje:

3-as, befejeznéd kérlek a személyeskedést?

1:Tudom, hogy az, de van akit több ember tart szépnek.

2:A közönséges fogalmazásod alapján nekem is megvan a véleményem rólad... Hallottál már a képzeletről? Most teljesen mindegy, hogy az apró részleteket hogyan képzeled el, engem körvonalazva érdekel ennek a két típusnak a megítélése. Sikerült felfognod?

4-es: Mind a két lányt személyesen ismerem, akikről írtam. A sovány nem sminkel, a teltebb viszont igen.

2014. dec. 31. 23:18
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

"Ki szerint melyik a szebb?"

Szerintem egyformán rusnya mindkettő. Így látatlanban csak ezt a szakvéleményt tudom adni, természetesen garancia nélkül.

2015. jan. 1. 08:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Azt sosem értettem, hogy ilyen kérdések (Ki/Melyikük a szebb? vagy Szép vagyok?) miért kommenteli valaki, hogy a "szépség relatív", ami igaz is és egyértelmű, de nyilvánvaló, hogy a kérdező mindenkinek a saját véleményére kíváncsi... Képekkel valóban könnyebb lenne vagy legalább egy hasonló netről szedett képpel, de szerintem azért így is lehet válaszolni a kérdésre. Az is igaz, hogy nem csak a külső számít, pl. a kisugárzás is befolyásolja a megítélésünket, de ha csak ezeket a tulajdonságokat vesszük figyelembe (mert most csak arról szól a kérdés) és magunkban nagyjából elképzeljük, szerintem el lehet dönteni, hogy mi az, ami jobban tetszik, mi jön be jobban, anélkül, hogy látnánk a teljes, valós lányt mert a kérdező tulajdonképpen felvázolt két típust és egyértelmű a differencia, szerintem inkább az a kérdés, hogy melyik típus, mely tulajdonságok "bejövősek", míg ha konkrétan két lányra kíváncsi, akkor inkább mutat róluk képet, de elnézést, ha nem így van.:) Szerintem az A szebb.
2015. jan. 1. 11:52
 9/14 A kérdező kommentje:

9-es, igen, pontosan így értettem. :) Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak!

zoligyerek: Olyan nincs. Különbségek mindig vannak.

2015. jan. 1. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezõ!

Nincs értelme lecseszni a 3. válaszolót mert IGAZA van.

Egyépként meg nem minden a külsõ úgyhogy jobb lenne ha írnál belsõ tulajdonságokat is.

2015. jan. 1. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!