Ki szerint melyik a szebb?
A: Vékony lány, szép combokkal és fenékkel, A kosaras mellekkel, és rövid (Fül fölé érő) szőkésbarna hajjal. A bordáiból 1-2 látszik, de szép a keze és az arca. Általában kislánynak nézik, de ha kicsípi magát, pl alkalomra, akkor csak kicsit nézik fiatalabbnak a koránál. Sportol minden nap (egy kicsit izmosabb, de ez főleg a lábán látszik) Nem sminkel.
B:Teltebb lány, nagy, D-E kosaras mellekkel. A mellei ruhában extraszépek, és formásak. Hosszú mell alá érő csillogó gesztenyebarna haja van, és idősebbnek tűnik a koránál. Nem sportol. Az átlagnál nagyobb combjai és feneke van. Sminkel.
Mindketten szép arcúak.
Kedves kérdező.
Téged sem az eszedért szeretnek ezt most igazoltad is. Nyilván az már nem jutott el az agyadig (van olyan neked??) hogy
1. A szépség relatív
2. A szépet mindig a szemünkkel érzékeljük,.
Ha nem látjuk akkor hiába írod le, hogy kinek mekkora csöcse van vagy mekkora valaga nem fogjuk tudni eldönteni, hogy szép vagy sem..
3-as, befejeznéd kérlek a személyeskedést?
1:Tudom, hogy az, de van akit több ember tart szépnek.
2:A közönséges fogalmazásod alapján nekem is megvan a véleményem rólad... Hallottál már a képzeletről? Most teljesen mindegy, hogy az apró részleteket hogyan képzeled el, engem körvonalazva érdekel ennek a két típusnak a megítélése. Sikerült felfognod?
4-es: Mind a két lányt személyesen ismerem, akikről írtam. A sovány nem sminkel, a teltebb viszont igen.
"Ki szerint melyik a szebb?"
Szerintem egyformán rusnya mindkettő. Így látatlanban csak ezt a szakvéleményt tudom adni, természetesen garancia nélkül.
9-es, igen, pontosan így értettem. :) Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak!
zoligyerek: Olyan nincs. Különbségek mindig vannak.
Kedves kérdezõ!
Nincs értelme lecseszni a 3. válaszolót mert IGAZA van.
Egyépként meg nem minden a külsõ úgyhogy jobb lenne ha írnál belsõ tulajdonságokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!