Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni? Ennyire...

Mit tudok csinálni? Ennyire sz*r üzlet ez a new yorker?

Figyelt kérdés

EGY HETE SINCS, hogy a new yorkerben vettem egy gatyát 7000 ft-ért.. (kicsit soknak találtam egy egszerű famerért, de gondoltam márka..csak bírja majd egy ideig).. 3x volt rajtam.. minden alkalommal 5-6 órára.. tegnap észrevettem, hogy az ülepénél feslik szét az anyag!! olyan ideges lettem, hogy azt hittem a sírógörcs rögön elkap.. rögtön elkezdtek a blokk után kutatni, de sajnos nincs meg..:( a címkéje még meg van, ami rajta volt..

mit tudok ilyenkor tenni?? ha visszaviszem tudnak velem valamit kezdeni??

többet tuti nem veszek ott SEMMIT..:@ mindneki el van ájulva, hogy milyen jó üzlet.. aki teheti NE vásároljon ott..:S

2010. febr. 7. 16:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek. Nekem egy Philip Russeles vagy nem tom hogy kell írni fölsőm van, de a minősége a kíniai ruhával egyezik.
2010. febr. 23. 12:26
 22/22 A kérdező kommentje:
hát sajnos van ilyen..:S:)
2010. febr. 24. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!