Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni? Ennyire...

Mit tudok csinálni? Ennyire sz*r üzlet ez a new yorker?

Figyelt kérdés

EGY HETE SINCS, hogy a new yorkerben vettem egy gatyát 7000 ft-ért.. (kicsit soknak találtam egy egszerű famerért, de gondoltam márka..csak bírja majd egy ideig).. 3x volt rajtam.. minden alkalommal 5-6 órára.. tegnap észrevettem, hogy az ülepénél feslik szét az anyag!! olyan ideges lettem, hogy azt hittem a sírógörcs rögön elkap.. rögtön elkezdtek a blokk után kutatni, de sajnos nincs meg..:( a címkéje még meg van, ami rajta volt..

mit tudok ilyenkor tenni?? ha visszaviszem tudnak velem valamit kezdeni??

többet tuti nem veszek ott SEMMIT..:@ mindneki el van ájulva, hogy milyen jó üzlet.. aki teheti NE vásároljon ott..:S

2010. febr. 7. 16:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem éri meg elvinnie varrónőhöz,mert az majd annyit fog kérni,hogy azért az árért már kap egy másik gatyát.Manapság elég sokat szoktak kérni.

Szerintem vidd vissza,hisz vesztenivalód nincs,bár számla nélkül nem igazán szoktak vele foglalkozni,szóval nincs rá sok esély.Amúgy egyik barátnőm is járt úgy mint te,de a többi nacija meg jól bírta.

2010. febr. 7. 18:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
a magyar new yokeres cuccaim nekem is nagyon hamar szétmennek :S:S az osztrák határ mellet lakok és kb 20 km re van a legközelebbi osztrák new yoker. tök érdekes amit eddig ott vettem az tök jól bírja... ráadásul olcsóbbak is jópárszáz ft-tal.
2010. febr. 7. 19:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

max. 2-3 ezret adok egy gatyáért. nem is értem hogy egyeseknek hogy van pénzük ilyen drága ruhára...de te tudod.Ez kb olyan mint amit a kínai piacon láttam tél elején, hogy kabát 15.000-ért. Mi a bánat kerül annyiba egy piaci kabáton? nem is értem mit képzelnek egyes kereskedők.

tescoba 1400-ért vannak farmerok is leárazva, vettem is 2-t, ha valami lesz vele legalább nem fáj a szívem miatta. :) De manapság az N.Y a divat, pedig szerintem borzasztó a választék, a kiszolgálás meg kritikán aluli. Egyszer vettem ott egy kardit évekkel ezelőtt, ki is bolyhosodott meg össze is ment..azóta soha többet.

Én a helyedben egyébként nem lennék túl optimista. Ha nincs blokk, nem kötelesek visszavenni. Legyél nagyon hangos, csapj patáliát akkor talán sikerrel jársz. Szép szavakkal nem érsz el semmit mert azok a buta, agyilag szőke eladók majd a képedbe röhögnek. És nem árt beírni a Vásárlók Könyvébe ha nem jársz sikerrel abszolút.(kötelesek odaadni, golyóstollal, és nem zavarhatnak a beírás közben). Ha az én pénzem bánná biztosan addig próbálkoznék míg nem ajánlanak cserét vagy levásárlást, pénzt nem hiszem hogy visszaadják.

2010. febr. 7. 19:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

hát én ott vettem egy farmert nemrégen,nem a legdivatosabb,de levolt árazva 6 ezerre.

de ezek után félek kimosni... :S

2010. febr. 7. 20:47
 15/22 A kérdező kommentje:

a kiszolgálás tényleg kritikán aluli, szinte szönryű, hogy mennyire lenézik az embert ha nem a "mai divat" szerint öltözködik..:S visszafogok menni, maximum elküldenek a pics*ba.. de legalább megpróbáltam..

félhetsz is a mosástól..:S mondom nálam az a durva, hogy még mosva sem volt.. szooval ..:S

köszi a válaszokat..:*

2010. febr. 8. 19:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyire drága egy varrónő. (Mellesleg anyukám varrónő) Nem a főváros legdrágább konfekcióvarrodájába gondoltam, hogy elviszi. Pár száz forintnál nem kerül többe. (Max 500)

De vissza is viheti, csak gondoltam, hogy nem biztos, hogy kicserélik, ha pedig igen, máskor is járhat így.

2010. febr. 8. 20:38
 17/22 A kérdező kommentje:
értem. és egy varrónő mit csinál vele? befoltozza? vagy mi? (nem bunkóságból kérdezem.. tényleg nem tudom:S:D)
2010. febr. 8. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

19.02-essel egyetértek, furamód énis aztvettem észre h amit külföldön vásárolok, de ugyanaz az áruházlánc, a kinti cuccok sokkal tovább bírják.

itthon megveszek a terranovába egy felsőt, az max 1 évig bírja, 3 éve külföldön a terranovába vettem egy pólót mind máig megvan és kb ugyanúgy néz ki mint mikor megvettem.....érdekes....

2010. febr. 9. 00:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem veszek semmit a newyorkerbe ,van egy kté jó cucc de ugyanolyan kinaiak mint egy noname boltban..minőségük is olyan ,ráadásul 10 20 ezerért va pofájuk eladni olyan nadrágokat amit a piacon megveszek 4 ért
2010. febr. 9. 14:24
 20/22 A kérdező kommentje:
jogoss.. több olya cucc van amit megkapsz a kínaiban hasonló minőséggel.. csak marad pénzed még egy felsőre..:S :D röhej..
2010. febr. 9. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!