Mit tudok csinálni? Ennyire sz*r üzlet ez a new yorker?
EGY HETE SINCS, hogy a new yorkerben vettem egy gatyát 7000 ft-ért.. (kicsit soknak találtam egy egszerű famerért, de gondoltam márka..csak bírja majd egy ideig).. 3x volt rajtam.. minden alkalommal 5-6 órára.. tegnap észrevettem, hogy az ülepénél feslik szét az anyag!! olyan ideges lettem, hogy azt hittem a sírógörcs rögön elkap.. rögtön elkezdtek a blokk után kutatni, de sajnos nincs meg..:( a címkéje még meg van, ami rajta volt..
mit tudok ilyenkor tenni?? ha visszaviszem tudnak velem valamit kezdeni??
többet tuti nem veszek ott SEMMIT..:@ mindneki el van ájulva, hogy milyen jó üzlet.. aki teheti NE vásároljon ott..:S
nemtom, sztem nemnézted meg eléggé h nem e hibás az árú. én az összes gatyámat ott veszem, és évekig kitartanak. van egy gatyám 5 éve vettem ott, és nincsen különösebben baja, az alja kicsit foszlik, mert leért néha a földre. de ennyi.
7000 amúgy nemsok egy gatyáért, a newyorkeres gatyák többsége 13-15ezer ft. a tied gondolom levolt értékelve. vaJON MIÉRT?
jah és énmeg egyszer vettem egy levis gatyát, majdnem 20 ezerért, és 2 hét alatt lefoszlott az egész alja, pedig mégcsak lesem ért a földig, csak egy icipicit a hátulja.
de nem könyveltem el attólmég a levis-t szar boltnak. pechem volt. ennyi.
Sajnos manapság a legtöbb nadrág és egyéb ruházat csak interezve van, s nem tart annyi ideig mint a rendesen géppel megvarrott ruha. Szerintem ne ess pánikba, menj el egy varrónőhöz, aki megerősíti neked mindenhol a varrásokat.
Legközelebb ha vásárolsz, eleve ezzel kezd, hogy elviszed a varrónőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!